Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Чорноіван Н. Г., Степанюк Г. І., Беленичев І. Ф., Бухтиярова Н. В., Павлов С. В.
Заглавие : Вплив гастропротекторних засобів на окиснювальну модифікацію білків при ініціюванні вільнорадикального окиснення в дослідах in vitro
Место публикации : Вісник наукових досліджень. - 2010. - № 3. - С. 107-109 (Шифр ВУ9/2010/3)
Предметные рубрики: Перекисное окисление липидов
Кверцетин
Винборон
Доп.точки доступа:
Чорноіван, Н. Г.
Степанюк, Г. І.
Беленичев, І. Ф.
Бухтиярова, Н. В.
Павлов, С. В.