Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : Автор(ы) : Гозак С. В., Єлізарова О. Т., Станкевич Т. В., Парац А. М. Заглавие : Фактичне харчування сучасних школярів та його вплив на розумову працездатність і втому Место публикации : Довкілля та здоров’я. - Київ, 2017. - N 3. - С. 29-33 (Шифр ДУ9/2017/3) MeSH-главная: ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT ШКОЛЬНИКИ -- SCHOOL STUDENTS Аннотация: Незадовільне харчування характерне для 19% учнів середнього і 16% старшого шкільного віку. Встановлено зв’язок підвищення продуктивності розумової працездатності з ростом інтегральної оцінки харчування. Неудовлетворительное питание характерно для 19% учащихся среднего и 16% старшего школьного возраста. Установлена связь повышения продуктивности умственной работоспособности с ростом интегральной оценки питания. Доп.точки доступа: Гозак, С. В. Єлізарова, О. Т. Станкевич, Т. В. Парац, А. М. |