Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Кузнєцова В. Ю., Кисличенко В. С., Сущук Н. А.
Заглавие : Дослідження антоціанів лушпиння цибулі ріпчастої
Параллельн. заглавия :Onion’s peels anthocyanins studying
Место публикации : Медична та клінічна хімія. - Тернопіль, 2018. - Том 20, N 1. - С. 66-70 (Шифр МУ92/2018/20/1)
MeSH-главная: АНТОЦИАНИНЫ -- ANTHOCYANINS
ЛУК -- ALLIUM
Аннотация: Актуальним завданням сьогодення є вивчення хімічного складу і біологічної активності відходів рослинництва. До рослин, що утворюють як первинні, так і вторинні відходи, належить цибуля ріпчаста – Allium cepa L., родини Alliaceae. Первинні відходи цибулі ріпчастої (лушпиння) утворюються безпосередньо після збору врожаю, вторинні – при переробці харчовою промисловістю (ДСТУ -3234-95 – Цибуля ріпчаста свіжа)
Доп.точки доступа:
Кисличенко, В. С.
Сущук, Н. А.