Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : Автор(ы) : Кузнєцова В. Ю., Кисличенко В. С., Сущук Н. А. Заглавие : Дослідження антоціанів лушпиння цибулі ріпчастої Параллельн. заглавия :Onion’s peels anthocyanins studying Место публикации : Медична та клінічна хімія. - Тернопіль, 2018. - Том 20, N 1. - С. 66-70 (Шифр МУ92/2018/20/1) MeSH-главная: АНТОЦИАНИНЫ -- ANTHOCYANINS ЛУК -- ALLIUM Аннотация: Актуальним завданням сьогодення є вивчення хімічного складу і біологічної активності відходів рослинництва. До рослин, що утворюють як первинні, так і вторинні відходи, належить цибуля ріпчаста – Allium cepa L., родини Alliaceae. Первинні відходи цибулі ріпчастої (лушпиння) утворюються безпосередньо після збору врожаю, вторинні – при переробці харчовою промисловістю (ДСТУ -3234-95 – Цибуля ріпчаста свіжа) Доп.точки доступа: Кисличенко, В. С. Сущук, Н. А. |