Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : Автор(ы) : Юрченко Л. І., Цихановська І. В., Приходько О. Ю. Заглавие : Технологія низькотемпературної обробки м’ясних напівфабрикатів на основі яловичого фаршу, модифікованого біологічною домішкою "Магнетофуд" Параллельн. заглавия :Technique of Low Temperature Processing of Ground Beef Meat Semi-Finished Products, Modified with Food Supplement ’Magnetofood’ Место публикации : Проблеми кріобіології і кріомедицини. - Харків, 2018. - Т. 28, № 2. - С. 190 (Шифр ПУ73/2018/28/2) MeSH-главная: МЯСНЫЕ ПРОДУКТЫ -- MEAT PRODUCTS КРИОПРЕЗЕРВАЦИЯ -- CRYOPRESERVATION Аннотация: Для підвищення повноцінності м’ясної сировини, збереження її структури і складу необхідне використання сучасних досягнень технічної біохімії і, зокрема, модифікаційних препаратів у процесі низькотемпературного зберігання продуктів. У роботі представлено модифікаційну біологічну домішку «Магнетофуд» – ультратонкийпорошок суміші оксидів двох- і трьохвалентного заліза дисперсністю 70–80 нм. Мета роботи – розробка рецептури та технологічної схеми виробництва заморожених м’ясних напівфабрикатів на основі яловичого фаршу, модифікованого «Магне-тофудом» Доп.точки доступа: Цихановська, І. В. Приходько, О. Ю. |