Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Попова Т. М., Тимошенко Л. В., Карабан О. М., Лобойко Л. І., Лоскутов М. Ф., Радзієвська І. В.
Заглавие : Майстер-клас як інноваційний метод у викладанні гігієни харчування
Место публикации : Проблеми безперервної медичної освіти та науки. - Х., 2018. - N 3. - С. 21-25 (Шифр ПУ56/2018/3)
MeSH-главная: ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS
ГИГИЕНА -- HYGIENE
Аннотация: Майстер-клас на тему "Гігієнічні вимоги до виробництва та якості молочних продуктів" проводять висококваліфіковані фахівці в галузі переробки молока. Слухачі набувають знань про особливості сучасного виробництва й контролю якості молочної продукції, формують професійні навички й уміння під час проведення санітарного контролю виробництва молочних продуктів для дитячого харчування.Мастер-класс на тему "Гигиенические требования к производству и качеству молочных продуктов" проводят высококвалифицированные специалисты в области переработки молока. Слушатели приобретают знания об особенностях современного производства и контроля качества молочной продукции, формируют профессиональные навыки и умения при проведении санитарного контроля производства молочных продуктов для детского питания.
Доп.точки доступа:
Попова, Т. М.
Тимошенко, Л. В.
Карабан, О. М.
Лобойко, Л. І.
Лоскутов, М. Ф.
Радзієвська, І. В.