Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : Автор(ы) : Шевченко Н. О., Мозговська Г. В., Мірошниченко Т. М., Івченко Т. В., Баштан Н. О. Заглавие : Ефективність різних способів кріоконсервування меристем томату (Lycopersicon esculentum Mill.) Параллельн. заглавия :Effectiveness of different cryopreservation methods of tomato meristems (Lycopersicon esculentum Mill.) Место публикации : Проблеми кріобіології і кріомедицини. - Харків, 2019. - Т. 29, № 2. - С. 160 (Шифр ПУ73/2019/29/2) MeSH-главная: КРИОПРЕЗЕРВАЦИЯ -- CRYOPRESERVATION ТОМАТ ОБЫКНОВЕННЫЙ -- LYCOPERSICON ESCULENTUM Аннотация: Мета роботи – розробка ефективних методів кріоконсервування меристем томатів для одержання безвірусної культури Доп.точки доступа: Шевченко, Н. О. Мозговська, Г. В. Мірошниченко, Т. М. Івченко, Т. В. Баштан, Н. О. |