Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Бондар Л. С., Артеменко С. П., Дегонська І. В.
Заглавие : Значення харчової алергії, перекисного окиснення ліпідів і антиоксидантного захисту у формуванні різних варіантів порушення стану підшлункової залози у хворих з поєднаною патологією органів травлення
Место публикации : Педіатрія, акушерство та гінекологія. - 2002. - № 5. - С. 8-10 (Шифр ПУ2/2002/5)
MeSH-главная: ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY
ПЕРЕКИСНОЕ ОКИСЛЕНИЕ ЛИПИДОВ -- LIPID PEROXIDATION
АНТИОКСИДАНТЫ -- ANTIOXIDANTS
ПОДЖЕЛУДОЧНОЙ ЖЕЛЕЗЫ БОЛЕЗНИ -- PANCREATIC DISEASES
ПИЩЕВАРИТЕЛЬНОЙ СИСТЕМЫ БОЛЕЗНИ -- DIGESTIVE SYSTEM DISEASES
Доп.точки доступа:
Артеменко, С. П.
Дегонська, І. В.