Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Попова Т. М., Тимошенко Л. В., Карабан О. М., Лобойко Л. І., Лоскутов М. Ф., Радзієвська І. В. Назва : Майстер-клас як інноваційний метод у викладанні гігієни харчування Паралельн. назви :Master class as innovative method in learning of food hygiene Місце публікування : Проблеми безперервної медичної освіти та науки. - 2018. - № 3. - С. 21-25 (Шифр ПУ56/2018/3) Примітки : Бібліогр.: в кінці ст. Предметні рубрики: Методи навчання -- Методы обучения Система повышения квалификации Ключові слова (''Вільн.індекс.''): практичні--заняття--дитяче харчування Дод.точки доступу: Попова, Т. М. Тимошенко, Л. В. Карабан, О. М. Лобойко, Л. І. Лоскутов, М. Ф. Радзієвська, І. В. |