Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Попова Т. М., Тимошенко Л. В., Карабан О. М., Лобойко Л. І., Лоскутов М. Ф., Радзієвська І. В.
Назва : Майстер-клас як інноваційний метод у викладанні гігієни харчування
Паралельн. назви :Master class as innovative method in learning of food hygiene
Місце публікування : Проблеми безперервної медичної освіти та науки. - 2018. - № 3. - С. 21-25 (Шифр ПУ56/2018/3)
Примітки : Бібліогр.: в кінці ст.
Предметні рубрики: Методи навчання -- Методы обучения
Система повышения квалификации
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): практичні--заняття--дитяче харчування
Дод.точки доступу:
Попова, Т. М.
Тимошенко, Л. В.
Карабан, О. М.
Лобойко, Л. І.
Лоскутов, М. Ф.
Радзієвська, І. В.