Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания :
Автор(ы) : Попова Т. М., Тимошенко Л. В., Карабан О. М., Лобойко Л. І., Лоскутов М. Ф., Радзієвська І. В.
Заглавие : Майстер-клас як інноваційний метод у викладанні гігієни харчування
Параллельн. заглавия :Master class as innovative method in learning of food hygiene
Место публикации : Проблеми безперервної медичної освіти та науки. - 2018. - № 3. - С. 21-25 (Шифр ПУ56/2018/3)
Примечания : Бібліогр.: в кінці ст.
Предметные рубрики: Методи навчання -- Методы обучения
Система повышения квалификации
Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): практичні--заняття--дитяче харчування
Доп.точки доступа:
Попова, Т. М.
Тимошенко, Л. В.
Карабан, О. М.
Лобойко, Л. І.
Лоскутов, М. Ф.
Радзієвська, І. В.