Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : Автор(ы) : Попова Т. М., Тимошенко Л. В., Карабан О. М., Лобойко Л. І., Лоскутов М. Ф., Радзієвська І. В. Заглавие : Майстер-клас як інноваційний метод у викладанні гігієни харчування Параллельн. заглавия :Master class as innovative method in learning of food hygiene Место публикации : Проблеми безперервної медичної освіти та науки. - 2018. - № 3. - С. 21-25 (Шифр ПУ56/2018/3) Примечания : Бібліогр.: в кінці ст. Предметные рубрики: Методи навчання -- Методы обучения Система повышения квалификации Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): практичні--заняття--дитяче харчування Доп.точки доступа: Попова, Т. М. Тимошенко, Л. В. Карабан, О. М. Лобойко, Л. І. Лоскутов, М. Ф. Радзієвська, І. В. |