613.2
Л 61


    Липскій, А. А.
    О составѣ сыра и объ усвояемости его азотистыхъ частей : дис. на степень д-ра медицины А. А. Липскаго / А. А. Липскій. - С.-Петербургъ : Тип. Дома Призрѣнія Малолѣтнихъ Бѣдныхъ. (Лиговка, д. № 16), 1884. - 80 с. : табл. ; 22,8х15х0,5
Примітки про особливості:
Прим. 81034 : Палітурка - оригінал, тонкий папір, сторінки нерозрізані, стан добрий; пагінація - зверху.
Примітки про походження:
Прим. 81034 : Дублье? - на палітурці нерозбірливий напис олівцем.
Прим. 81034 : 286 - на палітурці напис.
ББК 613.2

MeSH-головна:
МОЛОЧНЫЕ ПРОДУКТЫ ПИЩЕВЫЕ -- CULTURED MILK PRODUCTS (использование, химия)
СЫР -- CHEESE (анализ)
Дод.точки доступу:
Липский А. А.

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)