М 15 Макаровъ, Н. Пищевое значеніе бѣлковъ вывареннаго мяса и крови : дис. на степень д-ра медицины лекаря Николая Макарова : изъ гигіенической лабораторіи проф. А. П. Доброславина / Н. Макаровъ. - С.-Петербургъ : Тип. Д-та Удѣловъ, Моховая, № 36, 1887. - 68 с. ; 23,9х16х0,4. - Назва за правилами правопису 1918р. : Пищевое значение белков вываренного мяса и крови Примітки про особливості: Прим. 81035 : Палітурка - оригінал, тонкий папір, нижня кришка відсутня, стан добрий; пагінація - зверху, суцільна. MeSH-головна: МЯСНЫЕ ПРОДУКТЫ -- MEAT PRODUCTS (анализ, использование) Дод.точки доступу: Макаров Н. Примірників всього: 1 ФРК (1) Вільні: ФРК (1) |