612.015
E40


   
    Einführung in die praktische Nahrungsmittelchemie [Text]. Mit einem Anhange. Botanisch-Mikroskopischer Teil / comp.: H. Thoms, E. Gilg. - Leipzig : Verlag von S. Hirzel, 1899. - I-VIII ; 416 s. : mit 115 Abbildungen
Переклад назви: Введення у практичну харчову хімію: ботаніко-мікроскопічна частина
Примітки про особливості:
Прим. 654 : Палітурка - коленкор, картон (cardboard), оригінал; декор - золотав. кольору тиснення, орнамент геометричний, біг по периметру, віньєтки; стан видання - задовільний; форзац - декоративний папір; пагінація - перервана, зверху.
Екслібрис:
Прим.654: Сойбельман 28/ІІ 32 р. - власницький напис на форзаці; Вінницька меднаукова бібліотека штамп на тит. арк.
Помітки власника колекції: Сойбельман Б. І.
* Вінницька меднаукова бібліотека
УДК

MeSH-головна:
ХИМИЯ ОРГАНИЧЕСКАЯ -- CHEMISTRY, ORGANIC (история, методы, тенденции)
БИОХИМИЯ -- BIOCHEMISTRY (история, методы, тенденции)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, история)
Дод.точки доступу:
Thoms, Hermann (Prof., Dr.) \comp.\
Gilg, Ernst (Dr.) \comp.\

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)