612.015 E40
Einführung in die praktische Nahrungsmittelchemie [Text]. Mit einem Anhange. Botanisch-Mikroskopischer Teil / comp.: H. Thoms, E. Gilg. - Leipzig : Verlag von S. Hirzel, 1899. - I-VIII ; 416 s. : mit 115 Abbildungen Переклад назви: Введення у практичну харчову хімію: ботаніко-мікроскопічна частина Примітки про особливості: Прим. 654 : Палітурка - коленкор, картон (cardboard), оригінал; декор - золотав. кольору тиснення, орнамент геометричний, біг по периметру, віньєтки; стан видання - задовільний; форзац - декоративний папір; пагінація - перервана, зверху. Екслібрис: Прим.654: Сойбельман 28/ІІ 32 р. - власницький напис на форзаці; Вінницька меднаукова бібліотека штамп на тит. арк. Помітки власника колекції: Сойбельман Б. І. * Вінницька меднаукова бібліотека
MeSH-головна: ХИМИЯ ОРГАНИЧЕСКАЯ -- CHEMISTRY, ORGANIC (история, методы, тенденции) БИОХИМИЯ -- BIOCHEMISTRY (история, методы, тенденции) ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, история) Дод.точки доступу: Thoms, Hermann (Prof., Dr.) \comp.\ Gilg, Ernst (Dr.) \comp.\
Примірників всього: 1 ФРК (1) Вільні: ФРК (1)
|