Химия пищевых продуктов [Текст].
   Т. 1 : Общие составные части пищевых продуктов, Кн. 1 / пер. А. М. Емельянов ; ред. Ф. в. Церевитинов. - пер. с нем. - Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1940 (Тип. им. Воровского Госпланиздата, г. Калуга). - 438 с. : табл. ; 25,5х18х3. - ). - Библиогр.: с. 438
Примітки про особливості:
Прим. 52342 : Палітурка - оригінал, коленкор, стан - задовільний (поношений); пагінація - суцільна, знизу.
Екслібрис:
Прим.52342: На тит. арк. власницький штамп - Філія Вінницької меднаукової бібліотеки
Помітки власника колекції: Філія Вінницької меднаукової бібліотеки


MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, история, стандарты)
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (история, методы, статистика)
ВОДА -- WATER (химия)
БЕЛКИ -- PROTEINS (химия)
УГЛЕВОДЫ -- CARBOHYDRATES (химия)
ЖИРЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY FATS (анализ, химический синтез)
ГЛЮКОЗИДЫ -- GLUCOSIDES (химия)
Дод.точки доступу:
Емельянов, А. М. \пер.\
Церевитинов, Ф. в. \ред.\

Примірників всього: 1
ФРК (1)
Вільні: ФРК (1)