Химия пищевых продуктов [Текст]. Т. 1 : Общие составные части пищевых продуктов, Кн. 1 / пер. А. М. Емельянов ; ред. Ф. в. Церевитинов. - пер. с нем. - Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1940 (Тип. им. Воровского Госпланиздата, г. Калуга). - 438 с. : табл. ; 25,5х18х3. - ). - Библиогр.: с. 438 Примітки про особливості: Прим. 52342 : Палітурка - оригінал, коленкор, стан - задовільний (поношений); пагінація - суцільна, знизу. Екслібрис: Прим.52342: На тит. арк. власницький штамп - Філія Вінницької меднаукової бібліотеки Помітки власника колекції: Філія Вінницької меднаукової бібліотеки MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, история, стандарты) ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (история, методы, статистика) ВОДА -- WATER (химия) БЕЛКИ -- PROTEINS (химия) УГЛЕВОДЫ -- CARBOHYDRATES (химия) ЖИРЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY FATS (анализ, химический синтез) ГЛЮКОЗИДЫ -- GLUCOSIDES (химия) Дод.точки доступу: Емельянов, А. М. \пер.\ Церевитинов, Ф. в. \ред.\ Примірників всього: 1 ФРК (1) Вільні: ФРК (1) |