Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/М 15 Автор(и) : Макаровъ Н. Назва : Пищевое значеніе бѣлковъ вывареннаго мяса и крови : дис. на степень д-ра медицины лекаря Николая Макарова : изъ гигіенической лабораторіи проф. А. П. Доброславина Вихідні дані : С.-Петербургъ: Тип. Д-та Удѣловъ, Моховая, № 36, 1887 Кільк.характеристики :68 с. ; 23,9х16х0,4 Різночитання назви :Назва за правилами правопису 1918р.: Пищевое значение белков вываренного мяса и крови Ціна : Б.ц. ББК : 613.2 MeSH-головна: МЯСНЫЕ ПРОДУКТЫ -- MEAT PRODUCTS Примірники :ФРК(1) Вільні : ФРК(1) Дод.точки доступу: Макаров Н. |