Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.28/V65 Автор(и) : Villiers A., Collin Eug., Fayolle M. Назва : Aliments lactés et aliments gras . -2-me édition revue et Augmentée Вихідні дані : Paris: Octave doin, Éditeur 8, Place de l’Odéon, 8, 1911 Кільк.характеристики :352 с.: avec 34 figures dans le texte; 26,5x18x2 Серія: Traité des Falsifications et Altérations des Substances Alimentaires Примітки : Bibliogr. at the end of the art. - Є шмуцтитул Ціна : Б.ц. УДК : 613.28 + 613.287=133.1 + 613.288=133.1 MeSH-головна: МОЛОЧНЫЕ ПРОДУКТЫ -- DAIRY PRODUCTS ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КАЧЕСТВО -- FOOD QUALITY ЖИРЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY FATS Примірники :ФРК(1) Вільні : ФРК(1) Дод.точки доступу: Collin, Eug. Fayolle, M. |