613.28
U95


    Utudjian, Mihrtad.
    La Distinction lait cru et du lait cuit par la méthode d’Arnold [Text] : thése de Doctorat préstntée a la Faculté de Médecine de l’Université de \lausanne par Mihrtad S. Utudjian de Constantinople / M. S. Utudjian. - Lausanne : Imprimerie Fritz Ruedi - Mauras, 1904. - 15 p. : табл. ; 22,5x15x0,2. - Bibliogr. at the end of the art.
Перевод заглавия: Відмінність між сирим молоком та кип'яченим молоком за методом Арнольда
Примечания об особенностях:
Экз. 657 : Палітурка - папір, оригінал; декор - віньєтки; стан видання - задовільний; пагінація - суцільна, зверху.
УДК

MeSH-главная:
МОЛОКО -- MILK (воздействие облучения, история, микробиология)
Экземпляры всего: 1
ФРК (1)
Свободны: ФРК (1)