Search inquiry: (<.>U=613.2<.>) |
Total number of found documents : 286
Shown documents from 1 till 10 |
|
>1.
|
Type of document : One-volume edition Edition cipher : 613.2/Г 15
Author(s) : Галан, Ірина Олегівна
Title : Нутриціологічна корекція білкового обміну як спосіб вторинної профілактики у хворих на туберкульоз легень
: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. мед. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія"
Outputed data : Київ, 2021 Quantitative characteristics :24 с
Team :
Нац. МУ ім. О. О. Богомольця
Notes : Бібліогр.: с. 16-20
UDC : 613.2 + 577.122(043.3) + 616.24-002.5-084(043.3) MeSH-main: ТУБЕРКУЛЕЗ ЛЕГКИХ -- TUBERCULOSIS, PULMONARY АНТИБИОТИКИ ПРОТИВОТУБЕРКУЛЕЗНЫЕ -- ANTIBIOTICS, ANTITUBERCULAR ОБМЕН ВЕЩЕСТВ -- METABOLISM НУТРИЦИОННАЯ ТЕРАПИЯ -- NUTRITION THERAPY АМИНОКИСЛОТЫ НЕЗАМЕНИМЫЕ -- AMINO ACIDS, ESSENTIAL ПРОФИЛАКТИКА ВТОРИЧНАЯ -- SECONDARY PREVENTION
Copies :КСХ(1) Free : КСХ(1) Find similar
|
>2.
|
Type of document : One-volume edition Edition cipher : 613.2/Є 58
Author(s) : Єльцова, Любов Борисівна
Title : Наукове обгрунтування шляхів корекції дефіциту основних есенціальних нутрієнтів у харчуванні студентської молоді
: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. мед. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія"
Outputed data : Київ, 2021 Quantitative characteristics :23 с
Team :
Нац. МУ ім. О. О. Богомольця
Notes : Бібліогр.: с. 16-18
UDC : 613.2 + 613.27-053.6(043.3) MeSH-main: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD ПИЩЕВЫЕ МИКРОЭЛЕМЕНТЫ -- MICRONUTRIENTS СТУДЕНТЫ МЕДИЦИНСКИХ УЧЕБНЫХ ЗАВЕДЕНИЙ -- STUDENTS, HEALTH OCCUPATIONS ЗАБОЛЕВАЕМОСТЬ -- MORBIDITY
Copies :КСХ(1) Free : КСХ(1) Find similar
|
>3.
|
Type of document : One-volume edition Edition cipher : 613.2/В 58
Author(s) : Власенко В. В., Власенко І. Г.
Title : Фізіологія та гігієна харчування
: навч. посіб.
Outputed data : Вінниця: Меркьюрі-Поділля, 2012 Quantitative characteristics :300 с
Notes : Бібліогр.: с. 293-295. - Гриф надано МОН України (лист № 1.4/18—Г-1478 від 23.06.2008 р.)
ISBN, Price 978-966-2696-22-6: 38.00 р.
UDC : 613.2 + 613.2(075.8) + 612.3(075.8) MeSH-main: ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA ГИГИЕНА -- HYGIENE НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES Annotation: У навчальному посібнику розкрито будову та функції основних систем організму, фізіолого-гігіснічний вплив їжі та окремих нутріснтів, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, та складання раціонів харчування. Посібник призначений для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія»
Copies :НА(1) Free : НА(1) Find similar
|
>4.
|
Type of document : One-volume edition Edition cipher : 613.2/О-64
Author(s) : Столмакова А. И., Ладанивский Р. И., Киселевич А. Г.
Title : Организация лечебно-профилактического питания на промышленных предприятиях
Outputed data : Киев: Здоров’я, 1984 Quantitative characteristics :96 с.:
табл.
Series: Библиотека практического врача
Notes : Библиогр.: с. 91-93
Price : 0.30 р.
UDC : 613.2 MeSH-main: ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ МЕДИЦИНА -- OCCUPATIONAL MEDICINE ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS
Copies : total : КСХ(6) Free : КСХ(6) Find similar
|
>5.
|
Type of document : One-volume edition Edition cipher : 613.2/О-76
Title : Остаточное содержание пестицидов в продуктах питания
Outputed data : Москва: Медицина, 1973 Quantitative characteristics :200 с.:
табл.
Team :
АМН СССР
Notes : Библиогр.: с. 185-197
Price : 1.02 р.
UDC : 613.2 MeSH-main: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION ПЕСТИЦИДЫ -- PESTICIDES
Copies : total : КСХ(2) Free : КСХ(2) Find similar
|
>6.
|
Type of document : One-volume edition Edition cipher : 613.2/О-51
Author(s) : Окорокова Ю. И., Еремин Ю. Н.
Title : Гигиена питания
: учеб. для сан.-фельдш. отд-ний мед. училищ
. -2-е изд., перераб. и доп. Outputed data : Москва: Медицина, 1973 Quantitative characteristics :368 с.:
табл., рис.
Price : 0.64 р.
UDC : 613.2 MeSH-main: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Copies : total : КСХ(2) Free : КСХ(2) Find similar
|
>7.
|
Type of document : One-volume edition Edition cipher : 613.2/О-64
Title : Организация питания рабочих горячих цехов
: метод. рек.
Outputed data : Киев, 1984 Quantitative characteristics :30 с
Team :
Киев. НИИ гигиены питания, Днепропетр. МИ
Price : Б. п.
UDC : 613.2 MeSH-main: ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ ГИГИЕНА -- OCCUPATIONAL HEALTH ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS
Copies : total : КСХ(2) Free : КСХ(2) Find similar
|
>8.
|
Type of document : One-volume edition Edition cipher : 613.2/П 30
Author(s) : Петровский К. С.
Title : Правильно ли вы питаетесь?
Outputed data : Москва: Знание, 1977 Quantitative characteristics :96 с.:
ил.
Series: Народный университет. Факультет здоровья; № 7
Price : 0.15 р.
UDC : 613.2 MeSH-main: ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
Copies :КСХ(1) Free : КСХ(1) Find similar
|
>9.
|
Type of document : One-volume edition Edition cipher : 613.2/П 30
Author(s) : Петровский К. С.
Title : Рациональное питание
Outputed data : Москва: Медицина, 1976 Quantitative characteristics :134 с.:
рис., табл.
Series: Научно-популярная медицинская литература. Рациональное и лечебное питание
Price : 0.24 р.
UDC : 613.2 MeSH-main: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
Copies : total : КСХ(2) Free : КСХ(2) Find similar
|
>10.
|
Type of document : One-volume edition Edition cipher : 613.2/О-93
Title : Оценка качества пищевых продуктов по микробиологическим показателям
: метод. рек.
Outputed data : Киев, 1983 Quantitative characteristics :34 с
Team :
Донецк. МИ им. М. Горького, Киев. НИИ гигиены питания
Price : Б. п.
UDC : 613.2 MeSH-main: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ МИКРОБИОЛОГИЯ -- FOOD MICROBIOLOGY
Copies :КСХ(1) Free : КСХ(1) Find similar
|
|
|