Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Бібліотечні видання (18)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>A=Добровольська, В.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 544/Ф 11
Автор(и) : Самойленко С. О., Отрошко Н. О., Аксьонова О. Ф., Добровольська В. О.
Назва : Фізична та колоїдна хімія : навч. посіб.
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2022
Кільк.характеристики :340 с
Колективи : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примітки : Бібліогр.: с. 338-339. - Рек. Вченою радою Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі (протокол № 16 від 03.07.2017 р.)
ISBN, Ціна 978-966-2678-55-0: 160.00 р.
УДК : 544 + 544.77(075.8) + 544(075.8)
MeSH-головна: ХИМИЯ ФИЗИЧЕСКАЯ -- CHEMISTRY, PHYSICAL
КОЛЛОИДЫ -- COLLOIDS
Анотація: Посібник призначено для студентів, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Матеріал посібника дозволяє ознайомитися з найбільш поширеними аналітичними методами, які застосовуються під час виробництва та контролю якості харчової продукції. Ознайомлення з фізико-хімічними методами дослідження дозволить навчитися визначати концентрацію і властивості розчінів і дисперсних систем, досліджувати кінетику фізико-хімічних і технологічних процесів, засвоїти основні закономірності процесів одержання, коагуляції та стабілізації золів, набрякання ВМС. Посібник може бути корисним спеціалістам, що займаються проблемами виробництва та контролю якості харчових продуктів, дослідження харчових систем та питаннями харчової та продовольчої безпеки
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)