Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>A=Мармузова, Л. В.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613/614/М 28
Автор(и) : Мармузова Л. В.
Назва : Основы микробиологии, санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий : учеб. пособие для средних ПТУ
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :143 с
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий :
УДК : 613/614
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ МИКРОБИОЛОГИЯ -- FOOD MICROBIOLOGY
МИКРОБИОЛОГИЯ ПРОМЫШЛЕННАЯ -- INDUSTRIAL MICROBIOLOGY
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION
ХЛЕБ -- BREAD
МУКА -- FLOUR
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)