Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (9)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Матасар, І. Т.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи з 1 по 3
1.
615.9
Ц 58


    Циганенко, О. І.
    Основи загальної, екологічної та харчової токсикології : посібник / О. І. Циганенко, І. Т. Матасар, В. Ф. Торбін. - Київ : Чорнобильінтерінформ, 1998. - 173 с. - ISBN 5-7707-9216-7
УДК

MeSH-головна:
ТОКСИКОЛОГИЯ -- TOXICOLOGY (методы, обучение)
Дод.точки доступу:
Матасар, І. Т.
Торбін, В. Ф.

Примірників всього: 4
КСХ (4)
Вільні: КСХ (4)

Знайти схожі

2.
618.2
П 84


   
    Профілактика есенціальних нутрієнтних дефіцитів у харчуванні вагітних жінок, які проживають на забруднених радіонуклідами територіях : метод. рек. / ДУ НЦ радіац. медицини ; уклад. І. Т. Матасар, Л. А. Горчакова, Л. М. Петрищенко. - Київ : [б. в.], 2010. - 33 с. - Бібліогр.: с.33
УДК

MeSH-головна:
ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- ENVIRONMENTAL POLLUTION (вредные воздействия, профилактика и контроль)
РАДИОАКТИВНЫЕ ЗАГРЯЗНИТЕЛИ -- RADIOACTIVE POLLUTANTS (вредные воздействия)
ПРЕНАТАЛЬНЫЙ ПЕРИОД, ПИТАНИЯ БЕРЕМЕННЫХ ФИЗИОЛОГИЯ -- PRENATAL NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
БЕРЕМЕННОСТИ ОСЛОЖНЕНИЯ -- PREGNANCY COMPLICATIONS (профилактика и контроль)
Дод.точки доступу:
Матасар, І. Т. \уклад.\
Горчакова, Л. А. \уклад.\
Петрищенко, Л. М. \уклад.\
НЦ радіац. медицини

Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Вільні: ЧЗ (1)

Знайти схожі

3.
613.2
Г 46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : [підруч. для студентів вищ. мед. навч. закл. ІІІ-ІV рівнів акредитації] : у 2 кн. / ред. В. І. Ципріян. - Київ : Медицина, 2007 - . - ISBN 966-8144-52-Х.
   Кн. 2 / В. І. Ципріян [та ін.]. - 2007. - 544 с. - Рек. МОЗ України. - Бібліогр. в кінці глав. - ISBN 966-8144-03-1
УДК

MeSH-головна:
ГИГИЕНА -- HYGIENE (обучение)
(методы)
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ПРОДУКТЫ -- FUNCTIONAL FOOD (использование)
Анотація: У другій книзі підручника описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Значну увагу приділено теорії та методології нормування контамінантів різної природи в харчових продуктах. Уперше на прикладах показано, як визначаються аліментарні ризики захворюваності, наведені підходи до регламентації трансгенної їжі. Ґрунтовно проаналізовано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів. У главах, в яких йдеться про харчові отруєння мікробної природи, схарактеризовані властивості мікроорганізмів, умови їхнього розмноження і токсиноутворення у харчових продуктах, описано можливі шляхи забруднення і систему заходів профілактики. Наведено авторську класифікацію харчових отруєнь і детально описано методику їх розслідування. Підручник відповідає програмам перед- та післядипломної підготовки лікарів за фахом «гігієна харчування» і «нутриціологія». Для студентів та інтернів вищих медичних навчальних закладів III—IV рівнів акредитації
Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І. \ред.\
Ципріян, В. І.
Матасар, І. Т.
Слободкін, В. І.
Козярін, І. П.

Примірників всього: 2
НА (1), ЧЗ (1)
Вільні: ЧЗ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)