Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Скурихин, И. М.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи з 1 по 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/С 46
Автор(и) : Скурихин И. М., Шатерников В. А.
Назва : Как правильно питаться . -2-е изд.,перераб.и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :256 с
Примітки : Библиогр.:с.254 :
УДК : 613.2
MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Примірники : всього : НА(1), КСХ(1)
Вільні : НА(1), КСХ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/С 46
Автор(и) : Скурихин И. М., Нечаев А. П.
Назва : Все о пище с точки зрения химика
Вихідні дані : Москва: Высшая школа, 1991
Кільк.характеристики :288 с :
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/С 46
Автор(и) : Скурихин И. М., Шатерников В. А.
Назва : Как правильно питаться . -2-е изд.,перераб.и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :256 с
Примітки : Библиогр.: с. 254 :
УДК : 613.2
MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/С 46
Автор(и) : Скурихин И. М., Шатерников В. А.
Назва : Как правильно питаться
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищев. пром-сть, 1984
Кільк.характеристики :240 с
Примітки : Библиогр.: 239 :
УДК : 613.2
MeSH-головна: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
Примірники : всього : КСХ(3)
Вільні : КСХ(3)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2(03)/Х 46
Назва : Химический состав пищевых продуктов: справочник. Кн. 1: Справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :224 с
Серія:
Ціна : 1.10 р.
УДК : 613.2(03)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
СПРАВОЧНИКИ -- REFERENCE BOOKS
Примірники : всього : каф. гигиены(3), НА(1), КСХ(3)
Вільні : каф. гигиены(3), НА(1), КСХ(3)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2(03)/Х 46
Назва : Химический состав пищевых продуктов: справочник. Кн. 2: Справочные таблицы содержания аминокислот, жирных кислот, витаминов, макро- и микроэлементов, органических кислот и углеводов . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :360 с
Серія:
Ціна : 1.80 р.
УДК : 613.2(03)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
СПРАВОЧНИКИ -- REFERENCE BOOKS
Примірники : всього : НА(3), каф. гигиены(2), КСХ(1)
Вільні : НА(3), каф. гигиены(2), КСХ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Х 46
Назва : Химический состав пищевых продуктов . Справочные таблицы содержания аминокислот, жирных кислот, витаминов, органических кислот и углеводов
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :248 с
Ціна : 1.50 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
СПРАВОЧНИКИ -- REFERENCE BOOKS
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)