Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (14)Рідкісні видання (6)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Белки пищевые<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи з 1 по 5
1.

Анисимова Н. И. Белки одноклеточных - новый источник пищи для человека/Н. И. Анисимова, С. Л. Романов. - 1987
2.

Лопатин С. А. Обоснование питательной ценности негидролизованных белков при парентеральном питании/С. А. Лопатин. - 1976
3.

Черников М. П. Протеолиз и биологическая ценность белков (казеины как собственно пищевые белки)/М. П. Черников. - 1975
4.

ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). Энергетические и белковые потребности : докл. Спец. объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ/ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). - 1974
5.

Методологические проблемы исследования качества новых источников пищевых белков/В. Г. Высоцкий, В. А. Тутельян. - 1987
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)