Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (14)Рідкісні видання (6)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Белки пищевые<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи з 1 по 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579/А 67
Автор(и) : Анисимова Н. И., Романов С. Л.
Назва : Белки одноклеточных - новый источник пищи для человека
Вихідні дані : Москва: Наука и техника, 1987
Кільк.характеристики :71 с
Ціна : 0.71 р.
УДК : 579 + 613.28
MeSH-головна: МИКРОБИОЛОГИЯ -- MICROBIOLOGY
БЕЛКИ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY PROTEINS
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.3/В 84
Назва : Энергетические и белковые потребности : докл. Спец. объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ
Вихідні дані : Женева, 1974
Кільк.характеристики :144 с
Колективи : ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения)
Серія: Серия технических докладов ВОЗ; 522 .
    Серия докладов совещаний ФАО по вопросам питания; 52
Примітки : Библиогр.: с. 138-143
Ціна : 0.45 р.
УДК : 612.3 + 612.398
MeSH-головна: ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
КАЛОРИЙ ПОТРЕБЛЕНИЯ ОГРАНИЧЕНИЕ -- CALORIC RESTRICTION
БЕЛКИ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY PROTEINS
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Л 77
Автор(и) : Лопатин, Станислав Аркадьевич
Назва : Обоснование питательной ценности негидролизованных белков при парентеральном питании : автореф. дис. на соиск. учен. степ. канд. мед. наук : [спец.]14.00.07 "Гигиена"
Вихідні дані : Ленинград, 1976
Кільк.характеристики :16 с
Колективи : Военно-мед. акад. им. Кирова
Примітки : Библиогр.: с. 15
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИТАТЕЛЬНАЯ ЦЕННОСТЬ -- NUTRITIVE VALUE
БЕЛКИ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY PROTEINS
ПИТАНИЕ ПАРЕНТЕРАЛЬНОЕ -- PARENTERAL NUTRITION
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/М 54
Автор(и) : Высоцкий В. Г., Тутельян В. А.
Назва : Методологические проблемы исследования качества новых источников пищевых белков
Вихідні дані : Москва, 1987
Кільк.характеристики :64 с
Колективи : ВНИИИМТ
Серія: Медицина и здравоохранение. Гигиена: обзор. информ.; Вып. 1
Примітки : Библиогр.: с. 54-63
Ціна : 1.00 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: БЕЛКИ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY PROTEINS
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.015.2/Ч-49
Автор(и) : Черников М. П.
Назва : Протеолиз и биологическая ценность белков (казеины как собственно пищевые белки)
Вихідні дані : Москва: Медицина, 1975
Кільк.характеристики :232 с.: рис.
Колективи : АМН СССР
Примітки : Библиогр.: с. 217-229
Ціна : 1.43 р.
УДК : 612.015.2
MeSH-головна: ПРОТЕОЛИЗ -- PROTEOLYSIS
КАЗЕИНЫ -- CASEINS
БЕЛКИ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY PROTEINS
Примірники : всього : НА(1), КСХ(3)
Вільні : НА(1), КСХ(3)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)