Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (23)Рідкісні видання (23)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Жиры пищевые<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
613.2
Л 37


    Левицкий, А. П.
    Идеальная формула жирового питания [Текст] / А. П. Левицкий ; Одес. Нац. акад. пищевых продуктов. - Одесса : [б. в.], 2002. - 62 с. - Библиогр.: с. 49-52
    Зміст:
Жир и жироподобные вещества . - С .7
Норма потребления жира . - С .11
Биологическая классификация жирных кислот . - С .19
Биоэнергетические свойства жиров . - С .19
Структурные (пластические) свойства жирных кислот . - С .20
Гормональные свойства жирных кислот . - С .22
Эталон ЖК для человека . - С .25
Жирнокислотный состав пищи . - С .29
Биологическая ценность пищевых жиров . - С .35
Гимн оливковому маслу . - С .40
"Оливка"-оливковое масло из подсолнечника . - С .44
УДК

MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ЖИРЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY FATS
ЖИРНЫЕ КИСЛОТЫ -- FATTY ACIDS
МАСЛА РАСТИТЕЛЬНЫЕ -- PLANT OILS
ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY (методы, организация и управление)
Дод.точки доступу:
Одес. Нац. акад. пищевых продуктов

Примірників всього: 1
НА (1)
Вільні: НА (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)