Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (4)Рідкісні видання (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Крахмал<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.292/В 84
Назва : Оценка пищевых добавок : Некоторые ферменты, модифицированные крахмалы и некоторые другие вещества: их токсикологическая оценка и спецификации; технологическая эффективность некоторых антиокислителей : 15 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам, Рим, 16-24 июня 1971 г.
Вихідні дані : Москва: Медицина, 1974
Кільк.характеристики :40 с
Колективи : ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения)
Серія: Серия технических докладов ВОЗ; № 488 .
    Серия докладов совещаний ФАО по вопросам питания; № 50
Ціна : 0.12 р.
УДК : 613.292 + 614.258(100)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ФЕРМЕНТЫ -- ENZYMES
КРАХМАЛ -- STARCH
ОКИСЛИТЕЛЬНОЕ ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ -- OXIDATIVE COUPLING
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірники : всього : ХР(4), КСХ(2)
Вільні : ХР(4), КСХ(2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)