Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (5)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Мясо-фасовочная промышленность<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.
613.28
З-17


    Зайцев, В. С.
    Санітарно-гігієнічний мінімум для працівників м’ясопереробних підприємств [Текст] / В. С. Зайцев. - Київ : Здоров’я, 1974. - 112 с. - (Поради лікаря)
УДК

MeSH-головна:
МЯСО-ФАСОВОЧНАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- MEAT-PACKING INDUSTRY (кадры, методы, стандарты)
Примірників всього: 2
НА (1), КСХ (1)
Вільні: НА (1), КСХ (1)

Знайти схожі

2.
613.6
М 29


    Марцинковський, Л. Т.
    Гігієна праці на м’ясопереробних підприємствах [Текст] / Л. Т. Марцинковський. - Київ : Здоров’я, 1981. - 56 с. - (Медична бібліотечка робітника)
УДК

MeSH-головна:
МЯСО-ФАСОВОЧНАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- MEAT-PACKING INDUSTRY (кадры, организация и управление)
ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ ГИГИЕНА -- OCCUPATIONAL HEALTH
Примірників всього: 4
КСХ (4)
Вільні: КСХ (4)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)