Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (142)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 61
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-61   61-61 
1.

Єльцова Л. Б. Наукове обгрунтування шляхів корекції дефіциту основних есенціальних нутрієнтів у харчуванні студентської молоді/Л. Б. Єльцова. - 2021
2.

Любарська Л. С. Гігієнічна оцінка забезпечення харчового раціону населення України цинком і міддю/Л. С. Любарська. - 2016
3.

Хоменко І. М. Гігієнічне обґрунтування організації харчування в системі протирадіаційного захисту населення при великомасштабних радіаційних аваріях/І. М. Хоменко. - 2015
4.

Мельниченко Т. І. Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості/Т. І. Мельниченко. - 2009
5.

Кричковська Л. В. Створення біологічно-активних продуктів на основі стабілізованого каротину біотехнологічного походження/Л. В. Кричковська. - 2003
6.

Дудкин М. С. Новые продукты питания/М. С. Дудкин, Л. Ф. Щелкунов. - 1998
7.

ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). Оценка остаточных количеств некоторых ветеринарных препаратов в пищевых продуктах : 42 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам/ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). - 1995
8.

Мицык В. Е. Рациональное питание и пищевые продукты/В. Е. Мицык, А. Ф. Невольниченко. - 1994
9.

ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). Принципы токсической оценки остаточных количеств пестицидов в пище/ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). - 1992
10.

Рациональное питание. Вып. 27/отв. ред. В. И. Смоляр. - 1992
11.

Рациональное питание. Вып. 26/отв. ред. В. И. Смоляр. - 1991
12.

Санитарно-гигиенические методы исследования пищевых продуктов и воды/ред. Г. С. Яцула. - 1991
13.

Антонович Е. А. Качество продуктов питания в условиях химизации сельского хозяйства/Е. А. Антонович, Л. К. Седокур. - 1990
14.

Гинзбург А. С. Теплофизические характеристики пищевых продуктов/А. С. Гинзбург. - 1990
15.

Рациональное питание. Вып. 25/отв. ред. В. И. Смоляр. - 1990
16.

Популярно о питании/ред.: А. И. Столмакова, И. О. Мартынюк. - 1990
17.

Гигиеническая экспертиза пищевых продуктов/Б. М. Штабский [и др.]. - 1989
18.

Рациональное питание. Вып. 24:Наука о питании и ее практическая реализация/отв. ред. С. Я. Попик. - 1989
19.

Гаевая Р. А. Хлеб на вашем столе/Р. А. Гаевая, М. А. Ященко. - 1988
20.

Искусственная пища: за и против/ред. М. М. Гурвич. - 1988
 1-20    21-40   41-61   61-61 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)