Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (107)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Питания оценка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 27
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-27 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Д 55
Автор(и) : Доценко В. А., Бондарев Г. И., Мартинчик А. Н.
Назва : Организация лечебно-профилактического питания
Вихідні дані : Ленинград, 1987
Кільк.характеристики :216 с :
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИТАНИЯ РЕЖИМА КОНТРОЛЬ -- DIET SURVEYS
ДИЕТОЛОГИЯ -- DIETETICS
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В 17
Автор(и) : Ванханен В. Д., Петровский К. С.
Назва : Гигиена питания : практ. пособие для студентв сан.-гигиен. фак. мед. ин-тов
Вихідні дані : Киев: Вища школа, 1981
Кільк.характеристики :263 с
Примітки : Библиогр.: с. 257-260
Ціна : 0.55 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ГИГИЕНА -- HYGIENE
Примірники : всього : НА(3), КСХ(4)
Вільні : НА(3), КСХ(4)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В 17
Автор(и) : Ванханен В. Д., Лебедева Е. А.
Назва : Руководство к практическим занятиям по гигиене питания : учеб. пособие для сан.-гигиен. фак. мед. ин-тов
Вихідні дані : Москва: Медицина, 1987
Кільк.характеристики :256 с.: ил
Серія: Учебная литература для медицинских институтов
Ціна : 0.90, 3.00, р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ГИГИЕНА -- HYGIENE
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
Примірники : всього : КСХ(4)
Вільні : КСХ(4)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(03)/А35
Назва : Азбука харчування: лікувальне харчування : справочник
Вихідні дані : Львів: Світ, 1991
Кільк.характеристики :206 с
Ціна : 6.00 р.
УДК : 613.2(03)
MeSH-головна: ДИЕТОЛОГИЯ -- DIETETICS
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
Примірники : всього : НА(1), КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/А35
Назва : Азбука харчування: раціональне харчування
Вихідні дані : Львів: Світ, 1991
Кільк.характеристики :197 с
Примітки : Бібліогр.: с.194-195
Ціна : 6.00 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ДИЕТОЛОГИЯ -- DIETETICS
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
Примірники : всього : НА(2), КСХ(3)
Вільні : НА(2), КСХ(3)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В 75
Автор(и) : Воробьев Р. И.
Назва : Питание и здоровье
Вихідні дані : Москва: Медицина, 1990
Кільк.характеристики :154 с.: табл., рис.
Серія: Научно-популярная медицинская литература
ISBN, Ціна 5-225-00359-1:
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
Примірники : всього : НА(1), КСХ(3)
Вільні : НА(1), КСХ(3)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/С 51
Автор(и) : Смоляр В. И.
Назва : Гигиена питания рабочих сельскохозяйственного производства
Вихідні дані : Киев: Здоров’я, 1990
Кільк.характеристики :160 с.: табл.
Примітки : Библиогр.:с.159-160 :
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННЫЙ ТРУД, БОЛЕЗНИ -- AGRICULTURAL WORKERS' DISEASES
Примірники : всього 1: КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Г 46
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Здоров’я, 1999
Кільк.характеристики :568 с
Ціна : 25.00 р.
УДК : 613.2 + 613.292 + 613.2(075.8)
MeSH-головна: ГИГИЕНА -- HYGIENE
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ПРОДУКТЫ -- FUNCTIONAL FOOD
Примірники : всього 1: НА(2), ЧЗ(1), КСХ(4)
Вільні : НА(2), ЧЗ(1), КСХ(4)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2/Г 46
Автор(и) : Аністратенко Т. І., Білко Т. М., Благодарова О. В., Бутильська Н. О.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: [підруч. для студентів вищ. мед. навч. закл. ІІІ-ІV рівнів акредитації] : у 2 кн./ ред. В. І. Ципріян. Кн. 1
Вихідні дані : Київ: Медицина, 2007
Кільк.характеристики :528 с
Примітки : Бібліогр.: в кінці глав. - Рек. МОЗ України
ISBN, Ціна 966-8144-52-Х: 90.00, 190.00, р.
УДК : 613.2 + 613.292 + 613.2(075.8)
MeSH-головна: ГИГИЕНА -- HYGIENE
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ПРОДУКТЫ -- FUNCTIONAL FOOD
Анотація: З усіх гігієнічних дисциплін найбільш інтенсивно упродовж другої половини XX ст. розвивалася гігієна харчування. Підґрунтям такого розвитку були фундаментальні досягнення науки про харчування, що позначилося на формулі збалансованого харчування, упровадження новітніх технологій виробництва харчових продуктів, розширення мережі закладів громадського харчування і торгівлі, гармонізація законодавчої бази у сфері якості та безпеки харчових продуктів з міжнародними вимогами. Усе це привело до розширення функціональних обов’язків лікарів за фахом "гігієна харчування", зміни законодавчої та швидкого оновлення нормативної бази, значно ускладнило ведення поточного та запобіжного санітарного нагляду. Об’єм матеріалу, який необхідно опанувати студентам та інтернам медико-профілактичного профілю, значно збільшився, що визначило потребу підготовки нового підручника у двох книгах. У книзі 1, ґрунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів, визначають організаційно-правові основи їх експертизи. Для студентів та інтернів вищих медичних навчальних закладів III—IV рівнів акредитації. Може бути корисним також слухачам закладів післядипломної освіти та практичним лікарям із загальної гігієни, гігієна харчування та дієтології
Примірники : всього : НА(1), ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2/Г 46
Автор(и) : Ципріян В. І., Матасар І. Т., Слободкін В. І., Козярін І. П.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: [підруч. для студентів вищ. мед. навч. закл. ІІІ-ІV рівнів акредитації] : у 2 кн./ ред. В. І. Ципріян. Кн. 2
Вихідні дані : Київ: Медицина, 2007
Кільк.характеристики :544 с
Примітки : Бібліогр. в кінці глав. - Рек. МОЗ України
ISBN, Ціна 966-8144-03-1: 95.00, 190.00, р.
УДК : 613.2 + 613.292 + 613.2(075.8)
MeSH-головна: ГИГИЕНА -- HYGIENE

ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ПРОДУКТЫ -- FUNCTIONAL FOOD
Анотація: У другій книзі підручника описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Значну увагу приділено теорії та методології нормування контамінантів різної природи в харчових продуктах. Уперше на прикладах показано, як визначаються аліментарні ризики захворюваності, наведені підходи до регламентації трансгенної їжі. Ґрунтовно проаналізовано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів. У главах, в яких йдеться про харчові отруєння мікробної природи, схарактеризовані властивості мікроорганізмів, умови їхнього розмноження і токсиноутворення у харчових продуктах, описано можливі шляхи забруднення і систему заходів профілактики. Наведено авторську класифікацію харчових отруєнь і детально описано методику їх розслідування. Підручник відповідає програмам перед- та післядипломної підготовки лікарів за фахом «гігієна харчування» і «нутриціологія». Для студентів та інтернів вищих медичних навчальних закладів III—IV рівнів акредитації
Примірники : всього : НА(1), ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-27 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)