Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (15)Рідкісні видання (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевая технология<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи з 1 по 5
1.

Tillmans J. Lehrbuch der Lebensmittel Chemie/J. Tillmans. - 1927
2.

Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня/Т. В. Капліна, О.А. Білоусько, Н.І. Шаповал. - 2008
3.

Заиков Г. Е. Роль химии в производстве продуктов питания/Г. Е. Заиков. - 1986
4.

Дудкин М. С. Новые продукты питания/М. С. Дудкин, Л. Ф. Щелкунов. - 1998
5.

Левицкий А. П. Идеальная формула жирового питания/А. П. Левицкий. - 2002
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)