Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (252)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые добавки<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-43 
1.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of Certain Food Additives [Text] : sixty-ninth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2009. - 208 p. - (WHO Technical Report Series ; no. 952). - ISBN 978 92 4 120952 6
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (анализ, профилактика и контроль)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, вредные воздействия)
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, вредные воздействия)
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

2.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of Certain Food Additives [Text] : seventy-first report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2009. - 80 p. - (WHO Technical Report Series ; 956). - ISBN 978 92 4 120956 4
УДК

MeSH-головна:
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, токсичность)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (анализ)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (токсичность)
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

3.
613.2
W 64


    WHO (World Health Organization).
    Principles and Methods for the Risk Assessment of Chemicals in Food [Text] / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2009. - (IPCS International programme on chemical safety. Environmental Health Criteria 240). - ISBN 978 92 4 157240 8
УДК

MeSH-головна:
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ПЕСТИЦИДЫ ОСТАТОЧНЫЕ -- PESTICIDE RESIDUES

ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

4.
613.2
W 64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : seventy-third report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2011. - 226 p. - (WHO Technical Report Series ; 960). - ISBN 978 92 4 120960 1
УДК

MeSH-головна:
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, токсичность)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, токсичность)
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
(вредные воздействия)
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

5.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of Certain Food Additives [Text] : seventy-sixth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2012. - 183 p. - (WHO Technical Report Series ; 974). - ISBN 978 92 4 120974 8
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, токсичность)
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS
(вредные воздействия)
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

6.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : seventy-seventh report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2013. - 75 p. - (WHO Technical Report Series ; 983). - ISBN 978 92 4 120983 0
УДК

MeSH-головна:
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, токсичность)
(вредные воздействия)
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, токсичность)
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

7.
613.292
Б 98


   
    Бюллетень Всесоюзного научного центра по безопасности биологически активных веществ / Всесоюз. НЦ по безопасности биологически активных веществ. - Москва : [б. в.], 1990. - 108 с.
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, химия)
Дод.точки доступу:
Всесоюз. НЦ по безопасности биологически активных веществ

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

8.
613.292
М 68


   
    Мифы и правда о БИОдобавках [Текст]. - Москва : Изд-во дом журн. "Здоровье", 2005. - 32 с. - (Не болей! : прил. к журн. "Здоровье" ; № 4)
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

9.
613.292
Б 63


   
    Биологически активные добавки [Текст] / сост. В. А. Соловьева. - Санкт-Петербург : Нева, 2003. - 128 с. - ISBN 5-7654-3108-9
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
Дод.точки доступу:
Соловьева, В. А. \сост.\

Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Вільні: ЧЗ (1)

Знайти схожі

10.
613.292
В 84


    ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения).
    Принципы оценки безопасности пищевых добавок и контаминантов в продуктах питания [Текст] / ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). - Женева : ВОЗ, 1991. - 158 с. - (Гигиенические критерии состояния окружающей среды ; 70)
УДК

MeSH-головна:
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ОКРУЖАЮЩАЯ СРЕДА -- ENVIRONMENT
ГИГИЕНА -- HYGIENE (стандарты)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (стандарты)
Примірників всього: 3
КСХ (3)
Вільні: КСХ (3)

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-43 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)