Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (252)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые добавки<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-43 
1.
613.2(477)
К 89


    Кузнецова, Олена Михайлівна.
    Вдосконалення системи контролю якості та безпеки дієтичних добавок : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. біол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія" / О. М. Кузнецова ; Ін-т громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва. - Київ : [б. в.], 2020. - 23 с. - Бібліогр.: с. 18-20
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ)
КАЧЕСТВА КОНТРОЛЬ -- QUALITY CONTROL
МЕДИЦИНСКОЕ ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВО -- LEGISLATION, MEDICAL
ОБЩЕСТВЕННОЕ ЗДОРОВЬЕ, НАБЛЮДЕНИЕ И КОНТРОЛЬ -- PUBLIC HEALTH SURVEILLANCE (методы)
УКРАИНА -- UKRAINE
Дод.точки доступу:
Ін-т громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

2.
615.07
С 50


    Смєлова, Наталія Миколаївна.
    Розробка методик контролю якості інуліну у субстанціях рослинного походження та сировині Inula helenium L. : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. фармац. наук : [спец.]15.00.02 "Фармацевтична хімія та фармакогнозія" / Н. М. Смєлова ; Нац. фармацевт. ун-т. - Харків : [б. в.], 2019. - 23 с. - Бібліогр.: с. 18-20
УДК

MeSH-головна:
ДЕВЯСИЛ -- INULA (действие лекарственных препаратов)
ИНУЛИН -- INULIN (выделение и очистка, стандарты, фармакология, химия)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (выделение и очистка, стандарты, фармакокинетика, химия)
КАЧЕСТВА КОНТРОЛЬ -- QUALITY CONTROL
СТАНДАРТЫ КОНТРОЛЬНЫЕ -- REFERENCE STANDARDS
ХРОМАТОГРАФИЯ ТОНКОСЛОЙНАЯ -- CHROMATOGRAPHY, THIN LAYER (использование, методы, стандарты)
Дод.точки доступу:
Нац. фармацевт. ун-т

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

3.
615.32
Ф 33


    Федосов, Андрій Ігоревич.
    Теоретичне обгрунтування та практичне вирішення проблеми розробки та виробництва лікарських засобів для лікування органів травлення : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра фармац. наук : [спец.]15.00.02 "Фармацевтична хімія та фармакогнозія" / А. І. Федосов ; Запоріз. ДМУ, [Нац. фармацевт. ун-т]. - Запоріжжя : [б. в.], 2018. - 44 с. - Бібліогр.: с. 36 - 40
УДК

MeSH-головна:
АРТИШОК -- CYNARA (действие лекарственных препаратов, химия)
ЧЕСНОК -- GARLIC (действие лекарственных препаратов, химия)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, фармакология, химия)
ТЕХНОЛОГИЯ ФАРМАЦЕВТИЧЕСКАЯ -- TECHNOLOGY, PHARMACEUTICAL (методы)
Дод.точки доступу:
Запоріз. ДМУ
Нац. фармацевт. ун-т

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

4.
615.3
Д 29


    Делян, Євген Петрович.
    Фармакогностичне дослідження представників роду осот та розробка способів аналізу біологічно активних речовин : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. фармац. наук : [спец.]15.00.02 "Фармацевтична хімія та фармакогнозія" / Є. П. Делян ; Запоріз. ДМУ, [Ін-т фармакології та токсикології]. - Запоріжжя : [б. в.], 2018. - 24 с. - Бібліогр.: с.18-20
УДК

MeSH-головна:
ФИТОТЕРАПИЯ -- PHYTOTHERAPY (использование)
ОСОТ -- SONCHUS (действие лекарственных препаратов)
ХРОМАТОГРАФИЯ -- CHROMATOGRAPHY (использование, методы)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (фармакология, химия)
Дод.точки доступу:
Запоріз. ДМУ
Ін-т фармакології та токсикології

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

5.
615.014.2
К 88


    Кудрик, Богдан Тарасович.
    Розробка складу та технології лікарської форми імуномодулюючої дії на основі продуктів бджільництва : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. фармац. наук : [спец.]15.00.01 "Технологія ліків та організація фармацевтичої справи" / Б. Т. Кудрик ; Нац. фармацевт. ун-т, [Нац. фармацевт. ун-т]. - Харків : [б. в.], 2017. - 24 с. - Бібліогр.: с.18-22
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (терапевтическое применение, фармакология)
ПЧЕЛОВОДСТВО -- BEEKEEPING (тенденции)
ИММУНОМОДУЛЯЦИЯ -- IMMUNOMODULATION (действие лекарственных препаратов, иммунология)
ЛЕКАРСТВЕННЫЕ ФОРМЫ -- DOSAGE FORMS (стандарты)
Дод.точки доступу:
Нац. фармацевт. ун-т
Нац. фармацевт. ун-т

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

6.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of Certain Food Additives [Text] : seventy-ninth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2014. - 124 p. - (WHO Technical Report Series ; 990). - ISBN 978-92-4-120990-8
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (анализ, профилактика и контроль)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (токсичность)
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, токсичность)
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
Анотація: Еxpression of any opinion whatsoever on the part of the World Health Organization concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. Dotted and dashed lines on maps represent approximate border lines for which there may not yet be full agreement. The mention of specific companies or of certain manufacturers’ products does not imply that they are endorsed or recommended by the World Health Organization in preference to others of a similar nature that are not mentioned. Errors and omissions excepted, the names of proprietary products are distinguished by initial capital letters. All reasonable precautions have been taken by the World Health Organization to verify the information contained in this publication. However, the published material is being distributed without warranty of any kind, either expressed or implied. The responsibility for the interpretation and use of the material lies with the reader. In no event shall the World Health Organization be liable for damages arising from its use. This publication contains the collective views of an international group of experts and does not necessarily represent the decisions or the policies of the World Health Organization
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

7.
615.24(03)
Г 37


    Геращенко, І. І.
    Ентеросорбенти: лікарські засоби і дієтичні добавки [Текст] / І. І. Геращенко ; Ін-т хімії поверхні ім. О. О. Чуйка. - Київ : [б. в.], 2014. - 248 с. - Бібліогр.: с. 228-246. - Алф. покажч.: с. 247-248. - ISBN 978-966-02-7172-2
Є автограф: Прим. 513500 : Геращенко, Ігор Іванович
    Зміст:
Список скорочень . - С .4
Ентеросорбенти - засоби еферентної медицини . - С .5
Адсорбція як фізико-хімічне явище . - С .12
Класифікація та загальні вимоги до ентеросорбентів . - С .30
Механізми лікувальної дії ентеросорбентів . - С .34
Особливості контролю якості ентеросорбентів . - С .45
Вуглецеві сорбенти . - С .56
Ентеросорбенти на основі алюмосилікатних та глинистих матеріалів . - С .84
Ентеросорбенти на основі діоксиду кремнію та органосилоксанів . - С .99
Ентеросорбенти на основі біополімерів: лікарські засоби і дієтичні добавки . - С .123
Ентеросорбенти на основі синтетичних органічних полімерів . - С .187
Порівняння адсорбційної активності медичних сорбентів . - С .196
Тенденції та перспективи в галузі створення ентеросорбентів . - С .225
Література . - С .228
Алфавітний покажчик субстанцій і препаратів . - С .247
УДК

MeSH-головна:
ЭНТЕРОСОРБЦИЯ -- ENTEROSORPTION (использование)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (терапевтическое применение, фармакология)
СПРАВОЧНИКИ ФАРМАКОЛОГИЧЕСКИЕ КАК ТЕМА -- FORMULARIES AS TOPIC
Дод.точки доступу:
Ін-т хімії поверхні ім. О. О. Чуйка

Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Вільні: ЧЗ (1)

Знайти схожі

8.
611.14
М 80


    Мороз, Дар’я Олександрівна.
    Особливості морфофункціональних перетворень у лімфатичних вузлах після хронічного впливу іонізуючого випромінювання та харчових добавок (анатомо-експериментальне дослідження) : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. мед. наук : [спец.]14.03.01 "Нормальна анатомія" / Д. О. Мороз ; Луган. ДМУ. - Луганськ : [б. в.], 2013. - 22 с. - Бібліогр.: с. 17-20
УДК

MeSH-головна:
ЛИМФАТИЧЕСКИЕ УЗЛЫ -- LYMPH NODES (анатомия и гистология, воздействие облучения, патофизиология)

ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (вредные воздействия)
(вредные воздействия)
КРЫСЫ ЛИНИИ WISTAR -- RATS, WISTAR
Дод.точки доступу:
Луган. ДМУ

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

9.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : seventy-seventh report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2013. - 75 p. - (WHO Technical Report Series ; 983). - ISBN 978 92 4 120983 0
УДК

MeSH-головна:
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, токсичность)
(вредные воздействия)
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, токсичность)
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

10.
613.292
Т 76


    Трофанова, Т. Г.
    Вопросы деятельности медицинских работников в системах сетевого маркетинга : [наук. вид.] / Т. Г. Трофанова. - Кривой Рог ; Кривий Ріг : Видавн. дім, 2012. - 24 с. - Библиогр. в конце разд. - ISBN 978-966-177-159-7
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ВРАЧЕБНОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ ТИПЫ -- PHYSICIAN'S PRACTICE PATTERNS
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Вільні: ЧЗ (1)

Знайти схожі

11.
613.292
К 73


    Котикович, Юлія Сергіївна.
    Гігієнічне обгрунтування заходів індивідуальної та групової профілактики йододефіцитних захворювань у населення Полісся : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. мед. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія" / Ю. С. Котикович ; Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва. - Київ : [б. в.], 2012. - Бібліогр.: с.17-19
УДК

MeSH-головна:
ИОД -- IODINE (дефицит)
ЩИТОВИДНОЙ ЖЕЛЕЗЫ БОЛЕЗНИ -- THYROID DISEASES (профилактика и контроль)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (фармакология)
ДЕТИ -- CHILD
УКРАИНА -- UKRAINE
Дод.точки доступу:
Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

12.
613.292
Т 76


    Трофанова, Т. Г.
    Кроссворд здоровья: ответы для решения [Текст] : ст., выступления, лекции : [пособие] / Т. Г. Трофанова. - Изд. 2-е, доп. - Днепропетровск ; Дніпропетровськ : ЛізуновПрес, 2012. - 154 с. : 12 с. кол. вкл. - ISBN 978-966-2575-15-6
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ЗДОРОВЬЕ -- HEALTH
Кл.слова (ненормовані):
Тяньши
Примірників всього: 2
НА (1), ЧЗ (1)
Вільні: НА (1), ЧЗ (1)

Знайти схожі

13.
613.292(03)
Т 48


    Ткачишин, В. С.
    Биологически активные вещества, применяемые в медицине [Текст] : справочник / В. С. Ткачишин, Н. Ю. Ткачишина. - Изд. 2-е, перераб. и доп. - Киев : Информ.-аналит. агентство, 2012. - 243 с. - ISBN 978-966-2142-23-5
Примітки про особливості:
Прим. 518014 : Дар від Ткачишиної Н. Ю. та Ткачишина В. С.
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (прием и дозировка)
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ПРОДУКТЫ -- FUNCTIONAL FOOD (использование)
ВИТАМИНЫ -- VITAMINS
РАСТЕНИЯ ЛЕКАРСТВЕННЫЕ -- PLANTS, MEDICINAL
ФАРМАЦЕВТИЧЕСКИЕ СРЕДСТВА ВСПОМОГАТЕЛЬНЫЕ -- PHARMACEUTIC AIDS (терапевтическое применение)
СПРАВОЧНИКИ ФАРМАКОЛОГИЧЕСКИЕ КАК ТЕМА -- FORMULARIES AS TOPIC
Анотація: В книге, которая написана в виде справочника, систематизированы и обобщены сведения о наиболее распространенных биологически активных веществах, которые производятся или реализуются на рынке Украины и применяются в медицине. Представлены разделы по витаминам, минералам, продуктам растительного и животного и иного происхождения, а также много другой ценной и полезной информации. Книга предназначена в качестве удобного справочного пособия для практических врачей и дистрибьюторов сетевых компаний, которые занимаются реализацией биологически активных веществ, применяемых в медицине. Нее права на справочник принадлежат авторам. Основой книги являются материалы, защищенные авторским правом № 9737 от 08.04.2004. Перепечатка и несанкционированное тиражирование преследуется по закону
Дод.точки доступу:
Ткачишина, Н. Ю.

Примірників всього: 1
НА (1)
Вільні: НА (1)

Знайти схожі

14.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of Certain Food Additives [Text] : seventy-sixth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2012. - 183 p. - (WHO Technical Report Series ; 974). - ISBN 978 92 4 120974 8
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, токсичность)
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS
(вредные воздействия)
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

15.
613.2
W 64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of certain food additives and contaminants [Text] : seventy-third report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2011. - 226 p. - (WHO Technical Report Series ; 960). - ISBN 978 92 4 120960 1
УДК

MeSH-головна:
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, токсичность)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, токсичность)
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
(вредные воздействия)
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

16.
613.292-053.2
З-36


   
    Застосування дієтичного харчового продукту, виготовленого на основі морских водоростей, в лікуванні та профілактиці патології травної та тиреоїдної систем у дітей - мешканців радіоактивно забруднених територій [Текст] : метод. рек. / Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва ; уклад. В. Н. Корзун [та ін.]. - Київ : [б. в.], 2011. - 12 с. - Бібліогр.: с. 11-12
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (прием и дозировка, терапевтическое применение)

ПИЩЕВАРИТЕЛЬНОЙ СИСТЕМЫ БОЛЕЗНИ -- DIGESTIVE SYSTEM DISEASES (диетотерапия)
ЭНДОКРИННОЙ СИСТЕМЫ БОЛЕЗНИ -- ENDOCRINE SYSTEM DISEASES (диетотерапия)

ЗДОРОВЬЯ ИЗМЕНЕНИЯ ПРИ ВОЗДЕЙСТВИИ ИЗЛУЧЕНИЙ -- RADIOLOGIC HEALTH
ЧЕРНОБЫЛЬСКАЯ ЯДЕРНАЯ КАТАСТРОФА -- CHERNOBYL NUCLEAR ACCIDENT
ДЕТИ -- CHILD
Дод.точки доступу:
Корзун, В. Н. \уклад.\
Степанова, Є. І. \уклад.\
Петренко, О. Д. \уклад.\
Вдовенко, В. Ю. \уклад.\
Котикович, Ю. С. \уклад.\
Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

17.
613.292-053.2
З-36


   
    Застосування дієтичної добавки "Барба-йод" для корекції йодного дефіциту у дітей - мешканців регіону легкої йодної нестачі [Текст] : метод. рек. / Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва ; уклад.: В. Н. Корзун, О. Д. Петренко, Ю. С. Котикович. - Київ : [б. в.], 2011. - 12 с. - Бібліогр.: с. 11-12
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (прием и дозировка, терапевтическое применение)
ЭНДОКРИННОЙ СИСТЕМЫ БОЛЕЗНИ -- ENDOCRINE SYSTEM DISEASES (диетотерапия)
ИОД -- IODINE (дефицит, терапевтическое применение)
ДЕТИ -- CHILD
Дод.точки доступу:
Корзун, В. Н. \уклад.\
Петренко, О. Д. \уклад.\
Котикович, Ю. С. \уклад.\
Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

18.
615.89
Е 36


    Ежегодная международная конференция по интегральной медицине (8 ; 2010 ; Казань).
    VIII Ежегодная международная конференция по интегральной медицине : сб. материалов [Текст] / ред. Ф. Р. Бикбаева. - Киев : Ассоциация печатников, 2010. - 212 с. - ISBN 5-7497-1216-4
УДК

MeSH-головна:
МЕДИЦИНА АЛЬТЕРНАТИВНАЯ -- COMPLEMENTARY THERAPIES (тенденции)
МЕДИЦИНА ТРАДИЦИОННАЯ -- MEDICINE, TRADITIONAL (методы, тенденции)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (терапевтическое применение)
КОНГРЕССЫ КАК ТЕМА -- CONGRESSES AS TOPIC
Кл.слова (ненормовані):
ТЯНЬШИ
Дод.точки доступу:
Бикбаева, Ф. Р. \ред.\

Примірників всього: 1
НА (1)
Вільні: НА (1)

Знайти схожі

19.
613.2
W 64


    WHO (World Health Organization).
    Principles and Methods for the Risk Assessment of Chemicals in Food [Text] / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2009. - (IPCS International programme on chemical safety. Environmental Health Criteria 240). - ISBN 978 92 4 157240 8
УДК

MeSH-головна:
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ПЕСТИЦИДЫ ОСТАТОЧНЫЕ -- PESTICIDE RESIDUES

ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

20.
613.2
W64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of Certain Food Additives [Text] : sixty-ninth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2009. - 208 p. - (WHO Technical Report Series ; no. 952). - ISBN 978 92 4 120952 6
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (анализ, профилактика и контроль)
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ, вредные воздействия)
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS (анализ, вредные воздействия)
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірників всього: 1
ІЛ (1)
Вільні: ІЛ (1)

Знайти схожі

 1-20    21-40   41-43 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)