Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (252)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые добавки<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-43 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/W64
Назва : Evaluation of Certain Food Additives : sixty-ninth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2009
Кільк.характеристики :208 с
Колективи : WHO (World Health Organization)
Серія: WHO Technical Report Series; no. 952
ISBN, Ціна 978 92 4 120952 6: 38.00 р.
УДК : 613.2 + 614.258(100)=111 + 613.292=111
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Анотація: The designations employed and the presentation of the material in this publication do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the World Health Organization concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. Dotted lines on maps represent approximate border lines for which there may not yet be full agreement.The mention of specific companies or of certain manufacturers’ products does not imply that they are endorsed or recommended by the World Health Organization in preference to others of a similar nature that are not mentioned. Errors and omissions excepted, the names of proprietary products are distinguished by initial capital letters.All reasonable precautions have been taken by the World Health Organization to verify the information contained in this publication. However, the published material is being distributed without warranty of any kind, either expressed or implied. The responsibility for the interpretation and use of the material lies with the reader. In no event shall the World Health Organization be liable for damages arising from its use.This publication contains the collective views of an international group of experts and does not necessarily represent the decisions or the policies of the World Health Organization
Примірники :ІЛ(1)
Вільні : ІЛ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/W64
Назва : Evaluation of Certain Food Additives : seventy-first report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2009
Кільк.характеристики :80 с
Колективи : WHO (World Health Organization)
Серія: WHO Technical Report Series; 956
ISBN, Ціна 978 92 4 120956 4: 25.00 р.
УДК : 613.2 + 614.258(100)=111 + 613.292=111
MeSH-головна: ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
Анотація: The designations employed and the presentation of the material in this publication do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the World Health Organization concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. Dotted lines on maps represent approximate border lines for which there may not yet be full agreement. The mention of specific companies or of certain manufacturers’ products does not imply that they are endorsed or recommended by the World Health Organization in preference to others of a similar nature that are not mentioned. Errors and omissions excepted, the names of proprietary products are distinguished by initial capital letters. All reasonable precautions have been taken by the World Health Organization to verify the information contained in this publication. However, the published material is being distributed without warranty of any kind, either expressed or implied. The responsibility for the interpretation and use of the material lies with the reader. In no event shall the World Health Organization be liable for damages arising from its use. This publication contains the collective views of an international group of experts and does not necessarily represent the decisions or the policies of the World Health Organization
Примірники :ІЛ(1)
Вільні : ІЛ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/W 64
Назва : Principles and Methods for the Risk Assessment of Chemicals in Food
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2009
Колективи : WHO (World Health Organization)
Серія: IPCS International programme on chemical safety. Environmental Health Criteria 240
ISBN, Ціна 978 92 4 157240 8: 60.00 р.
УДК : 613.2 + 614.258(100)=111
MeSH-головна: ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ПЕСТИЦИДЫ ОСТАТОЧНЫЕ -- PESTICIDE RESIDUES

ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
Анотація: The designations employed and the presentation of the material in this publication do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the World Health Organization concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. Dotted lines on maps represent approximate border lines for which there may not yet be full agreement. The mention of specific companies or of certain manufacturers’ products does not imply that they are endorsed or recommended by the World Health Organization in preference to others of a similar nature that are not mentioned. Errors and omissions excepted, the names of proprietary products are distinguished by initial capital letters. All reasonable precautions have been taken by the World Health Organization to verify the information contained in this publication. However, the published material is being distributed without warranty of any kind, either expressed or implied. The responsibility for the interpretation and use of the material lies with the reader. In no event shall the World Health Organization be liable for damages arising from its use. This document was technically and linguistically edited by Maria Sheffer, Ottawa, Canada
Примірники :ІЛ(1)
Вільні : ІЛ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/W 64
Назва : Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-third report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2011
Кільк.характеристики :226 p.
Колективи : WHO (World Health Organization)
Серія: WHO Technical Report Series; 960
ISBN, Ціна 978 92 4 120960 1: 50.00 р.
УДК : 613.2 + 614.258(100)=111 + 613.292=111
MeSH-головна: ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT

Анотація: The designations employed and the presentation of the material in this publication do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the World Health Organization concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. Dotted lines on maps represent approximate border lines for which there may not yet be full agreement. The mention of specific companies or of certain manufacturers’ products does not imply that they are endorsed or recommended by the World Health Organization in preference to others of a similar nature that are not mentioned. Errors and omissions excepted, the names of proprietary products are distinguished by initial capital letters. All reasonable precautions have been taken by the World Health Organization to verify the information contained in this publication. However, the published material is being distributed without warranty of any kind, either expressed or implied. The responsibility for the interpretation and use of the material lies with the reader. In no event shall the World Health Organization be liable for damages arising from its use. This publication contains the collective views of an international group of experts and does not necessarily represent the decisions or the stated policy of the World Health Organization
Примірники :ІЛ(1)
Вільні : ІЛ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/W64
Назва : Evaluation of Certain Food Additives : seventy-sixth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2012
Кільк.характеристики :183 с
Колективи : WHO (World Health Organization)
Серія: WHO Technical Report Series; 974
ISBN, Ціна 978 92 4 120974 8: 44.00 р.
УДК : 613.2 + 614.258(100)=111 + 613.292=111
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS

РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Анотація: The designations employed and the presentation of the material in this publication do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the World Health Organization concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. Dotted lines on maps represent approximate border lines for which there may not yet be full agreement. The mention of specific companies or of certain manufacturers’ products does not imply that they are endorsed or recommended by the World Health Organization in preference to others of a similar nature that are not mentioned. Errors and omissions excepted, the names of proprietary products are distinguished by initial capital letters. All reasonable precautions have been taken by the World Health Organization to verify the information contained in this publication. However, the published material is being distributed without warranty of any kind, either expressed or implied. The responsibility for the interpretation and use of the material lies with the reader. In no event shall the World Health Organization be liable for damages arising from its use. This publication contains the collective views of an international group of experts and does not necessarily represent the decisions or the policies of the World Health Organization
Примірники :ІЛ(1)
Вільні : ІЛ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/W64
Назва : Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-seventh report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2013
Кільк.характеристики :75 p.
Колективи : WHO (World Health Organization)
Серія: WHO Technical Report Series; 983
ISBN, Ціна 978 92 4 120983 0: 37.00 р.
УДК : 613.2 + 614.258(100)=111 + 613.292=111
MeSH-головна: ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES

РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS
Примірники :ІЛ(1)
Вільні : ІЛ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.292/Б 98
Назва : Бюллетень Всесоюзного научного центра по безопасности биологически активных веществ
Вихідні дані : Москва, 1990
Кільк.характеристики :108 с
Колективи : Всесоюз. НЦ по безопасности биологически активных веществ :
УДК : 613.292
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Видання, що продовжується
Шифр видання : 613.292/М 68
Назва : Мифы и правда о БИОдобавках
Вихідні дані : Москва: Изд-во дом журн. "Здоровье", 2005
Кільк.характеристики :32 с
Серія: Не болей!: прил. к журн. "Здоровье"; № 4
Ціна : 5.00 р.
УДК : 613.292
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.292/Б 63
Назва : Биологически активные добавки
Вихідні дані : Санкт-Петербург: Нева, 2003
Кільк.характеристики :128 с
ISBN, Ціна 5-7654-3108-9: 10.00 р.
УДК : 613.292
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
Анотація: В книге рассказывается о том, что такое биологически активные добавки, как они классифицируются, в каких случаях необходимо их применение, насколько безопасны. Большое внимание уделено роли БАД в профилактике и лечении сердечно-сосудистых, кожных, глазных заболеваний, нарушений эндокринной системы, обмена веществ и др. Отдельная глава посвящена использованию БАД в наркологии. Предназначена всем, кто заботится о своем здоровье.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.292/В 84
Назва : Принципы оценки безопасности пищевых добавок и контаминантов в продуктах питания
Вихідні дані : Женева: ВОЗ, 1991
Кільк.характеристики :158 с
Колективи : ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения)
Серія: Гигиенические критерии состояния окружающей среды ; 70 :
УДК : 613.292 + 614.258(100)
MeSH-головна: ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ОКРУЖАЮЩАЯ СРЕДА -- ENVIRONMENT
ГИГИЕНА -- HYGIENE
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
Примірники : всього : КСХ(3)
Вільні : КСХ(3)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616-091/П 50 рукописний текст
Автор(и) : Поліщук А. П.
Назва : Морфофункціональні особливості печінки, підшлункової залози, тонкої кишки при есенціальній гіпертензії (анатомо-експериментальне дослідження) : дис. ... канд. мед. наук : [спец.]14.03.01 "Нормальна анатомія"
Вихідні дані : Тернопіль, 2008
Кільк.характеристики :148 с.: іл.
Колективи : Терноп. ДМУ ім. І. Я. Горбачевського
Примітки : Бібліогр.: с.134-148
УДК : 616-091 + 616.12-008.331.1
MeSH-головна: ГИПЕРТЕНЗИЯ -- HYPERTENSION
ПИЩЕВАРИТЕЛЬНАЯ СИСТЕМА -- DIGESTIVE SYSTEM
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ЖИВОТНЫЕ -- ANIMALS
Примірники :ФРК(1)
Вільні : ФРК(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616-091/П 50
Автор(и) : Поліщук А. П.
Назва : Морфофункціональні особливості печінки, підшлункової залози та тонкої кишки при есенціальній гіпертензії : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. мед. наук : [спец.]14.03.01 "Нормальна анатомія"
Вихідні дані : Вінниця, 2008
Кільк.характеристики :20 с. + електрон. версія
Колективи : Вінниц. НМУ ім. М. І. Пирогова
Примітки : Бібліогр.: с.16-17
УДК : 616-091 + 616.12-008.331.1
Предметні рубрики: ВНМУ
MeSH-головна: ГИПЕРТЕНЗИЯ -- HYPERTENSION
ПИЩЕВАРИТЕЛЬНАЯ СИСТЕМА -- DIGESTIVE SYSTEM
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ЖИВОТНЫЕ -- ANIMALS
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Повний текст/зовнішній ресурс   (постраничный просмотр) : Текст автореферату или завантажити  - 316.761 Kb
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.015.3/П 16
Назва : Пантетин: метаболизм, фармакология и регуляция обмена липидов
Вихідні дані : Рига: Зинатне, 1991
Кільк.характеристики :133 с.: рис., табл.
Колективи : Отд-ние химич. и биологич. наук АН Латв.ССР
Серія: Экспериментальная медицина; 27
Примітки : Библиогр. в конце ст. :
УДК : 612.015.3
MeSH-головна: ЛИПИДНЫЙ ОБМЕН -- LIPID METABOLISM
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ФАРМАЦЕВТИЧЕСКИЕ СРЕДСТВА ВСПОМОГАТЕЛЬНЫЕ -- PHARMACEUTIC AIDS
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.292/В 84
Назва : Оценка некоторых пищевых добавок и контаминантов : 37 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам
Вихідні дані : Женева: ВОЗ, 1994
Кільк.характеристики :73 с
Колективи : ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения)
Серія: Серия технических докладов ВОЗ; 806 :
УДК : 613.292 + 614.258(100)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.292/В 84
Назва : Оценка некоторых пищевых добавок и контаминантов : 41 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам
Вихідні дані : Женева: ВОЗ, 1994
Кільк.характеристики :72 с
Колективи : ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения)
Серія: Серия технических докладов ВОЗ; 837
Примітки : Библиогр.:с.59-65 :
УДК : 613.292 + 614.258(100)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616-053.2/Ч-55
Автор(и) : Чефранова, Наталія Іванівна
Назва : Стан здоров’я та клініко-патогенетичне обґрунтування використання харчових біоактивних додатків у комплексній реабілітації дітей, що мешкали на момент аварії на ЧАЕС у 30-кілометровій зоні : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра мед. наук : [спец.]14.01.10 "Педіатрія"
Вихідні дані : Київ, 1996
Кільк.характеристики :38 с
Колективи : Ін-т педіатрії, акушерства та гінекології
УДК : 616-053.2
MeSH-головна: ЗДОРОВЬЯ СОСТОЯНИЕ -- HEALTH STATUS
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ЧЕРНОБЫЛЬСКАЯ ЯДЕРНАЯ КАТАСТРОФА -- CHERNOBYL NUCLEAR ACCIDENT
ЗДОРОВЬЯ ИЗМЕНЕНИЯ ПРИ ВОЗДЕЙСТВИИ ИЗЛУЧЕНИЙ -- RADIOLOGIC HEALTH
ОЗДОРОВИТЕЛЬНЫЕ МЕРОПРИЯТИЯ -- HEALTH PROMOTION
ДЕТИ -- CHILD
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.292/Ц 74
Назва : ЦИТАМИНЫ. Биологически активные добавки к пище : метод. рек.
Вихідні дані : СПб., 2004
Кільк.характеристики :64 с
Ціна : 8.00 р.
УДК : 613.292
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ПИЩА ОБОГАЩЕННАЯ -- FOOD, FORTIFIED
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.292(03)/Д 33
Автор(и) : Денисюк В. И.
Назва : Краткий справочник по профилактическому применению биологически активных добавок при различных болезнях
Вихідні дані : Винница: Арт, 2003
Кільк.характеристики :96 с
ISBN, Ціна 966-7143-27-1: 14.00 р.
УДК : 613.292(03)
Предметні рубрики: ВНМУ
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ФАРМАЦЕВТИЧЕСКИЕ СРЕДСТВА ВСПОМОГАТЕЛЬНЫЕ -- PHARMACEUTIC AIDS
СПРАВОЧНИКИ ФАРМАКОЛОГИЧЕСКИЕ КАК ТЕМА -- FORMULARIES AS TOPIC
Анотація: Краткий справочник посвящен профилактическому применению китайских, тибетских и других биологически активных добавок при более 110-ти различных болезнях. Справочник предназначен для дистрибьютеров, терапевтов, кардиологов, пульмонологов, гастроэнтерологов, педиатров, онкологов, хирургов, ортопедов, гинекологов, невропатологов, окулистов, ЛОР-специалистов и врачей других специальностей
Примірники :НА(1)
Вільні : НА(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.292/В 84
Назва : Оценка некоторых пищевых добавок и контаминантов : 26 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам
Вихідні дані : Женева, 1984
Кільк.характеристики :48 с
Колективи : ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения)
Серія: Серия технических докладов ВОЗ; 683
Ціна : 0.25 р.
УДК : 613.292 + 614.258(100)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.292/В 84
Назва : Оценка некоторых пищевых добавок : 24 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам
Вихідні дані : Женева, 1982
Кільк.характеристики :32 с
Колективи : ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения)
Серія: Серия технических докладов ВОЗ; 653
Ціна : 0.20 р.
УДК : 613.292 + 614.258(100)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-43 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)