Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (4)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые консерванты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.015/T57
Автор(и) : Tillmans J.
Назва : Lehrbuch der Lebensmittel Chemie
Вихідні дані : Munchen: Bergmann J. F., 1927
Кільк.характеристики :387 с
Ціна : 30.00 р.
УДК : 612.015 + 613.2=112.2 + 612.015:577.1]=112.2 + 577.1=112.2
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY
ПИЩЕВЫЕ КОНСЕРВАНТЫ -- FOOD PRESERVATIVES
ПИЩЕВЫЕ МИКРОЭЛЕМЕНТЫ -- MICRONUTRIENTS
Примірники :ІЛ(1)
Вільні : ІЛ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)