Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (142)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 61
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-61      
1.

Вода в пищевых продуктах/ред. Р. Д. Дакуорт. - 1980
2.

Мельниченко Т. І. Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості/Т. І. Мельниченко. - 2009
3.

Любарська Л. С. Гігієнічна оцінка забезпечення харчового раціону населення України цинком і міддю/Л. С. Любарська. - 2016
4.

Хоменко І. М. Гігієнічне обґрунтування організації харчування в системі протирадіаційного захисту населення при великомасштабних радіаційних аваріях/І. М. Хоменко. - 2015
5.

Гигиеническая экспертиза пищевых продуктов/Б. М. Штабский [и др.]. - 1989
6.

Искусственная пища: за и против/ред. М. М. Гурвич. - 1988
7.

Нейман И. М. Канцерогены и пищевые продукты/И. М. Нейман. - 1972
8.

Антонович Е. А. Качество продуктов питания в условиях химизации сельского хозяйства/Е. А. Антонович, Л. К. Седокур. - 1990
9.

Єльцова Л. Б. Наукове обгрунтування шляхів корекції дефіциту основних есенціальних нутрієнтів у харчуванні студентської молоді/Л. Б. Єльцова. - 2021
10.

Арутюнян Л. А. Некоторые фрагменты из истории гигиены питания и водоснабжения в древней и средневековой Армении/Л. А. Арутюнян. - 1971
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-61      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)