Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (142)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 61
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-61      
1.
613.2
Є 58


    Єльцова, Любов Борисівна.
    Наукове обгрунтування шляхів корекції дефіциту основних есенціальних нутрієнтів у харчуванні студентської молоді : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. мед. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія" / Л. Б. Єльцова ; Нац. МУ ім. О. О. Богомольця. - Київ : [б. в.], 2021. - 23 с. - Бібліогр.: с. 16-18
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, стандарты)
ПИЩЕВЫЕ МИКРОЭЛЕМЕНТЫ -- MICRONUTRIENTS (дефицит, метаболизм)
СТУДЕНТЫ МЕДИЦИНСКИХ УЧЕБНЫХ ЗАВЕДЕНИЙ -- STUDENTS, HEALTH OCCUPATIONS
ЗАБОЛЕВАЕМОСТЬ -- MORBIDITY (тенденции)
Дод.точки доступу:
Нац. МУ ім. О. О. Богомольця

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

2.
613.2
Р 27


    Рациональное питание [Текст] : респ. междуведом. сб. / Киев. НИИ гигиены питания МЗ УССР.
   Вып. 18 : Биологическая ценность и безвредность пищевых продуктов / отв. ред. П. Н. Майструк. - Киев : Здоров’я, 1983. - 120 с. : табл. - ). - Библиогр. в конце ст.
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (методы, стандарты)
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY (методы, стандарты)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, стандарты)
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS (использование, методы, стандарты)
Дод.точки доступу:
Майструк, П. Н. \отв. ред.\
Киев. НИИ гигиены питания

Примірників всього: 2
КСХ (2)
Вільні: КСХ (2)

Знайти схожі

3.
613.2
Р 27


    Рациональное питание [Текст] : респ. междуведом. сб. / Киев. НИИ гигиены питания .
   Вып. 17 / отв. ред. П. Н. Майструк. - Киев : Здоров’я, 1982. - 132 с. : табл. - ). - Библиогр.: с. 113-121
УДК

MeSH-головна:
(методы, стандарты)
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY (методы, стандарты)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, стандарты)
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS (использование, методы, стандарты)
Дод.точки доступу:
Майструк, П. Н. \отв. ред.\
Киев. НИИ гигиены питания

Примірників всього: 4
НА (3), КСХ (1)
Вільні: НА (3), КСХ (1)

Знайти схожі

4.
613.2
П 76


    Припутіна, Л. С.
    Харчові продукти в харчуванні людини [Текст] / Л. С. Припутіна, В. Б. Білоцька. - Київ : Здоров’я, 1981. - 80 с. - (Раціональне харчування)
УДК

MeSH-головна:
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (методы, обучение)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование)
Дод.точки доступу:
Білоцька, В. Б.

Примірників всього: 4
КСХ (4)
Вільні: КСХ (4)

Знайти схожі

5.
613.2
Р 27


    Рациональное питание [Текст] : респ. междуведом. сб. / Киев. НИИ гигиены питания .
   Вып. 19 : Роль питания в сохранении здоровья человека в условиях научно-технического прогресса / отв. ред. П. Н. Майструк. - Киев : Здоров’я, 1984. - 104 с. : табл. - ). - Библиогр. в конце ст.
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (методы, стандарты)
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY (методы, стандарты)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, стандарты)
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS (использование, методы, стандарты)
Дод.точки доступу:
Майструк, П. Н. \отв. ред.\
Киев. НИИ гигиены питания

Примірників всього: 2
КСХ (2)
Вільні: КСХ (2)

Знайти схожі

6.
613.2
Р 27


    Рациональное питание [Текст] : респ. межведом. сб. / Киев. НИИ гигиены питания .
   Вып. 22 : Питание и состояние здоровья человека / отв. ред. В. И. Смоляр. - Киев : Здоров’я, 1987. - 130 с. : табл. - ). - Библиогр. в конце ст.
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (методы, стандарты)
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY (методы, стандарты)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, стандарты)
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS (использование, методы, стандарты)
Дод.точки доступу:
Смоляр, В. И. \отв. ред.\
Киев. НИИ гигиены питания

Примірників всього: 2
КСХ (2)
Вільні: КСХ (2)

Знайти схожі

7.
613.2
Р 27


    Рациональное питание [Текст] : респ. межведом. сб. / Киев. НИИ гигиены питания .
   Вып. 21 : Продовольственная программа СССР и проблемы гигиены питания / отв. ред. В. И. Смоляр. - Киев : Здоров’я, 1986. - 128 с. : табл. - ). - Библиогр. в конце ст.
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (методы, стандарты)
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY (методы, стандарты)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, стандарты)
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS (использование, методы, стандарты)
Дод.точки доступу:
Смоляр, В. И. \отв. ред.\
Киев. НИИ гигиены питания

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

8.
613.2
Р 27


    Рациональное питание [Текст] : респ. междуведом. сб. / Киев. НИИ гигиены питания .
   Вып. 20 : Питание и здоровье детей / отв. ред. В. И. Смоляр. - Киев : Здоров’я, 1985. - 128 с. : табл. - ). - Библиогр. в конце ст.
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (методы, стандарты)
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY (методы, стандарты)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, стандарты)
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS (использование, методы, стандарты)
ПИТАНИЯ ДЕТЕЙ НАУЧНЫЕ ОСНОВЫ -- CHILD NUTRITION SCIENCES (стандарты)
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (стандарты)
Дод.точки доступу:
Смоляр, В. И. \отв. ред.\
Киев. НИИ гигиены питания

Примірників всього: 2
НА (1), КСХ (1)
Вільні: НА (1), КСХ (1)

Знайти схожі

9.
613.2
Р 27


    Рациональное питание [Текст] : респ. междуведом. сб. / МЗ УССР, Киев. НИИ гигиены питания.
   Вып. 16 : Лечебное и профилактическое питание / отв. ред. П. Н. Майструк. - Киев : Здоров’я, 1981. - 124 с. : табл. - Библиогр.: с. 113-115
УДК

MeSH-головна:
(методы, стандарты)
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY (методы, стандарты)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, стандарты)
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS (использование, методы, стандарты)
Дод.точки доступу:
Майструк, П. Н. \отв. ред.\
МЗ УССР
Киев. НИИ гигиены питания

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

10.
613.2
Р 27


    Рациональное питание [Текст] : респ. междуведом. сб. / МЗ УССР, Киев. НИИ гигиены питания.
   Вып. 15 : Новые продукты питания / отв. ред. П. Н. Майструк. - Киев : Здоров’я, 1980. - 128 с. : табл. - Библиогр.: с. 116-119
УДК

MeSH-головна:
(методы, стандарты)
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY (методы, стандарты)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, стандарты)
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS (использование, методы, стандарты)
Дод.точки доступу:
Майструк, П. Н. \отв. ред.\
МЗ УССР
Киев. НИИ гигиены питания

Примірників всього: 3
НА (2), КСХ (1)
Вільні: НА (2), КСХ (1)

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-61      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)