Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 61
Показані документи з 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.3/В 62
Назва : Вода в пищевых продуктах
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980 Кільк.характеристики :376 с
Ціна : Б.ц.
УДК : 613.3 + 613.31 MeSH-головна: ВОДА -- WATER ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD ХИМИЯ АНАЛИТИЧЕСКАЯ -- CHEMISTRY, ANALYTIC
Примірники :НА(1) Вільні : НА(1) Знайти схожі
|
>2. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/М 48
Автор(и) : Мельниченко Т. І.
Назва : Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості
: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. биол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія"
Вихідні дані : Київ, 2009 Кільк.характеристики :20 с
Колективи :
Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва
Примітки : Бібліогр.: с.14-16
УДК : 613.2 + 613.29 MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY ПИЩЕВЫЕ КРАСИТЕЛИ -- FOOD COLORING AGENTS ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>3. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2(477)/Л 93
Автор(и) : Любарська, Любов Сергіївна
Назва : Гігієнічна оцінка забезпечення харчового раціону населення України цинком і міддю
: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. біол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія"
Вихідні дані : Київ, 2016 Кільк.характеристики :20 с
Колективи :
Ін-т громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва
Примітки : Бібліогр.: с. 16-18
УДК : 613.2(477) MeSH-головна: ЦИНК -- ZINC МЕДЬ -- COPPER ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>4. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/Х-76
Автор(и) : Хоменко, Ірина Михайлівна
Назва : Гігієнічне обґрунтування організації харчування в системі протирадіаційного захисту населення при великомасштабних радіаційних аваріях
: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра мед. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія"
Вихідні дані : Київ, 2015 Кільк.характеристики :39 с
Колективи :
Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва , Нац. МА післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика
Примітки : Бібліогр.: с. 29-35
УДК : 613.2 MeSH-головна: ЧЕРНОБЫЛЬСКАЯ ЯДЕРНАЯ КАТАСТРОФА -- CHERNOBYL NUCLEAR ACCIDENT РАДИАЦИОННАЯ ЗАЩИТА -- RADIATION PROTECTION ЗДОРОВЬЯ СОСТОЯНИЕ -- HEALTH STATUS ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ РАДИОАКТИВНОЕ -- FOOD CONTAMINATION, RADIOACTIVE ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>5. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/Г 46
Автор(и) : Штабский Б. М., Ладанивский Р. И., Левинтон Ж. Б., Столмакова А. И.
Назва : Гигиеническая экспертиза пищевых продуктов
Вихідні дані : Киев: Здоров’я, 1989 Кільк.характеристики :158 с
Серія: Библиотека практического врача
Примітки : Библиогр.:с.156-157
:
УДК : 613.2 + 614.3 MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ ГИГИЕНА -- OCCUPATIONAL HEALTH
Примірники : всього : КСХ(5) Вільні : КСХ(5) Знайти схожі
|
>6. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 61:57/И 86
Назва : Искусственная пища: за и против
: сборник
Вихідні дані : Москва: Знание, 1988 Кільк.характеристики :64 с
Серія: Новое в жизни, науке, технике. Серия "Биология"; № 11
:
УДК : 61:57 + 612.392.9 MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники :НА(1) Вільні : НА(1) Знайти схожі
|
>7. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 616-006/Н 46
Автор(и) : Нейман И. М.
Назва : Канцерогены и пищевые продукты
Вихідні дані : Москва: Медицина, 1972 Кільк.характеристики :152 с
Ціна : 0.88 р.
УДК : 616-006 + 613.2 MeSH-головна: КАНЦЕРОГЕНЫ -- CARCINOGENS ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники : всього : НА(1), КСХ(2) Вільні : НА(1), КСХ(2) Знайти схожі
|
>8. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2(03)/А 72
Автор(и) : Антонович Е. А., Седокур Л. К.
Назва : Качество продуктов питания в условиях химизации сельского хозяйства
: справочник
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1990 Кільк.характеристики :239 с
Серія: Сохранности и качеству продукции - первоочередное внимание
Примітки : Библиогр.: с. 224-237
:
УДК : 613.2(03) MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD СЕЛЬСКОЕ ХОЗЯЙСТВО -- AGRICULTURE ПЕСТИЦИДЫ -- PESTICIDES
Примірники :НА(1) Вільні : НА(1) Знайти схожі
|
>9. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/Є 58
Автор(и) : Єльцова, Любов Борисівна
Назва : Наукове обгрунтування шляхів корекції дефіциту основних есенціальних нутрієнтів у харчуванні студентської молоді
: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. мед. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія"
Вихідні дані : Київ, 2021 Кільк.характеристики :23 с
Колективи :
Нац. МУ ім. О. О. Богомольця
Примітки : Бібліогр.: с. 16-18
УДК : 613.2 + 613.27-053.6(043.3) MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD ПИЩЕВЫЕ МИКРОЭЛЕМЕНТЫ -- MICRONUTRIENTS СТУДЕНТЫ МЕДИЦИНСКИХ УЧЕБНЫХ ЗАВЕДЕНИЙ -- STUDENTS, HEALTH OCCUPATIONS ЗАБОЛЕВАЕМОСТЬ -- MORBIDITY
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>10. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/А 86
Автор(и) : Арутюнян Л. А.
Назва : Некоторые фрагменты из истории гигиены питания и водоснабжения в древней и средневековой Армении
Вихідні дані : Ереван, 1971 Кільк.характеристики :87 с
Ціна : 0.70 р.
УДК : 613.2 + 614.777 MeSH-головна: ГИГИЕНА -- HYGIENE ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD ВОДОСНАБЖЕНИЕ -- WATER SUPPLY АРМЕНИЯ -- ARMENIA
Примірники :(1) Вільні : (1) Знайти схожі
|
|
|