Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (142)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 61
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-61      
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.3/В 62
Назва : Вода в пищевых продуктах
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :376 с
Ціна : Б.ц.
УДК : 613.3 + 613.31
MeSH-головна: ВОДА -- WATER
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ХИМИЯ АНАЛИТИЧЕСКАЯ -- CHEMISTRY, ANALYTIC
Примірники :НА(1)
Вільні : НА(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/М 48
Автор(и) : Мельниченко Т. І.
Назва : Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. биол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія"
Вихідні дані : Київ, 2009
Кільк.характеристики :20 с
Колективи : Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва
Примітки : Бібліогр.: с.14-16
УДК : 613.2 + 613.29
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY
ПИЩЕВЫЕ КРАСИТЕЛИ -- FOOD COLORING AGENTS
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(477)/Л 93
Автор(и) : Любарська, Любов Сергіївна
Назва : Гігієнічна оцінка забезпечення харчового раціону населення України цинком і міддю : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. біол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія"
Вихідні дані : Київ, 2016
Кільк.характеристики :20 с
Колективи : Ін-т громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва
Примітки : Бібліогр.: с. 16-18
УДК : 613.2(477)
MeSH-головна: ЦИНК -- ZINC
МЕДЬ -- COPPER
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Х-76
Автор(и) : Хоменко, Ірина Михайлівна
Назва : Гігієнічне обґрунтування організації харчування в системі протирадіаційного захисту населення при великомасштабних радіаційних аваріях : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра мед. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія"
Вихідні дані : Київ, 2015
Кільк.характеристики :39 с
Колективи : Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва , Нац. МА післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика
Примітки : Бібліогр.: с. 29-35
УДК : 613.2
MeSH-головна: ЧЕРНОБЫЛЬСКАЯ ЯДЕРНАЯ КАТАСТРОФА -- CHERNOBYL NUCLEAR ACCIDENT
РАДИАЦИОННАЯ ЗАЩИТА -- RADIATION PROTECTION
ЗДОРОВЬЯ СОСТОЯНИЕ -- HEALTH STATUS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ РАДИОАКТИВНОЕ -- FOOD CONTAMINATION, RADIOACTIVE

ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Г 46
Автор(и) : Штабский Б. М., Ладанивский Р. И., Левинтон Ж. Б., Столмакова А. И.
Назва : Гигиеническая экспертиза пищевых продуктов
Вихідні дані : Киев: Здоров’я, 1989
Кільк.характеристики :158 с
Серія: Библиотека практического врача
Примітки : Библиогр.:с.156-157 :
УДК : 613.2 + 614.3
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ ГИГИЕНА -- OCCUPATIONAL HEALTH
Примірники : всього : КСХ(5)
Вільні : КСХ(5)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 61:57/И 86
Назва : Искусственная пища: за и против : сборник
Вихідні дані : Москва: Знание, 1988
Кільк.характеристики :64 с
Серія: Новое в жизни, науке, технике. Серия "Биология"; № 11 :
УДК : 61:57 + 612.392.9
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники :НА(1)
Вільні : НА(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 616-006/Н 46
Автор(и) : Нейман И. М.
Назва : Канцерогены и пищевые продукты
Вихідні дані : Москва: Медицина, 1972
Кільк.характеристики :152 с
Ціна : 0.88 р.
УДК : 616-006 + 613.2
MeSH-головна: КАНЦЕРОГЕНЫ -- CARCINOGENS
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники : всього : НА(1), КСХ(2)
Вільні : НА(1), КСХ(2)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(03)/А 72
Автор(и) : Антонович Е. А., Седокур Л. К.
Назва : Качество продуктов питания в условиях химизации сельского хозяйства : справочник
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1990
Кільк.характеристики :239 с
Серія: Сохранности и качеству продукции - первоочередное внимание
Примітки : Библиогр.: с. 224-237 :
УДК : 613.2(03)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
СЕЛЬСКОЕ ХОЗЯЙСТВО -- AGRICULTURE
ПЕСТИЦИДЫ -- PESTICIDES
Примірники :НА(1)
Вільні : НА(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Є 58
Автор(и) : Єльцова, Любов Борисівна
Назва : Наукове обгрунтування шляхів корекції дефіциту основних есенціальних нутрієнтів у харчуванні студентської молоді : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. мед. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія"
Вихідні дані : Київ, 2021
Кільк.характеристики :23 с
Колективи : Нац. МУ ім. О. О. Богомольця
Примітки : Бібліогр.: с. 16-18
УДК : 613.2 + 613.27-053.6(043.3)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ПИЩЕВЫЕ МИКРОЭЛЕМЕНТЫ -- MICRONUTRIENTS
СТУДЕНТЫ МЕДИЦИНСКИХ УЧЕБНЫХ ЗАВЕДЕНИЙ -- STUDENTS, HEALTH OCCUPATIONS
ЗАБОЛЕВАЕМОСТЬ -- MORBIDITY
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/А 86
Автор(и) : Арутюнян Л. А.
Назва : Некоторые фрагменты из истории гигиены питания и водоснабжения в древней и средневековой Армении
Вихідні дані : Ереван, 1971
Кільк.характеристики :87 с
Ціна : 0.70 р.
УДК : 613.2 + 614.777
MeSH-головна: ГИГИЕНА -- HYGIENE
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ВОДОСНАБЖЕНИЕ -- WATER SUPPLY
АРМЕНИЯ -- ARMENIA
Примірники :(1)
Вільні : (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-61      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)