Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (142)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 61
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-61      
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Г 13
Автор(и) : Гаевая Р. А., Ященко М. А.
Назва : Хлеб на вашем столе
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :288 с.: ил. :
УДК : 641.5
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Г 46
Автор(и) : Штабский Б. М., Ладанивский Р. И., Левинтон Ж. Б., Столмакова А. И.
Назва : Гигиеническая экспертиза пищевых продуктов
Вихідні дані : Киев: Здоров’я, 1989
Кільк.характеристики :158 с
Серія: Библиотека практического врача
Примітки : Библиогр.:с.156-157 :
УДК : 613.2 + 614.3
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ ГИГИЕНА -- OCCUPATIONAL HEALTH
Примірники : всього : КСХ(5)
Вільні : КСХ(5)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(03)/Г 49
Автор(и) : Гинзбург А. С.
Назва : Теплофизические характеристики пищевых продуктов : справочник . -3-е изд., доп.и перераб.
Вихідні дані : Б.м., 1990
Кільк.характеристики :287 с :
УДК : 613.2(03)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 61:57/И 86
Назва : Искусственная пища: за и против : сборник
Вихідні дані : Москва: Знание, 1988
Кільк.характеристики :64 с
Серія: Новое в жизни, науке, технике. Серия "Биология"; № 11 :
УДК : 61:57 + 612.392.9
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники :НА(1)
Вільні : НА(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В 84
Назва : Оценка остаточных количеств некоторых ветеринарных препаратов в пищевых продуктах : 42 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам
Вихідні дані : Женева: ВОЗ, 1995
Кільк.характеристики :62 с
Колективи : ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения)
Серія: Серия технических докладов ВОЗ; 851 :
УДК : 613.2 + 614.258(100)
MeSH-головна: ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(03)/М 74
Автор(и) : Моик И. Б., Рогов Н. А., Горбунов А. В.
Назва : Термо- и влагометрия продуктов : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :304 с :
УДК : 613.2(03)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2/Р 27
Назва : Рациональное питание: респ. межведом. сб./ Киев. НИИ гигиены питания. Вып. 24: Наука о питании и ее практическая реализация
Вихідні дані : Киев: Здоров’я, 1989
Кільк.характеристики :126 с.: табл.
Колективи : Киев. НИИ гигиены питания
Примітки : Библиогр. в конце ст. :
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS
Примірники : всього : КСХ(4)
Вільні : КСХ(4)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 615.35/К 82
Автор(и) : Кричковська Л. В.
Назва : Створення біологічно-активних продуктів на основі стабілізованого каротину біотехнологічного походження : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра біол. наук : [спец.]03.00.20 "Біотехнологія" : захист 22.12.2003
Вихідні дані : Київ, 2003
Кільк.характеристики :36 с
Колективи : Ін-т біохімії ім. О. В. Палладіна
Примітки : Бібліогр.: с.29-33
УДК : 615.35 + 615.356
MeSH-головна: КАРОТИНОИДЫ -- CAROTENOIDS
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(03)/А 72
Автор(и) : Антонович Е. А., Седокур Л. К.
Назва : Качество продуктов питания в условиях химизации сельского хозяйства : справочник
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1990
Кільк.характеристики :239 с
Серія: Сохранности и качеству продукции - первоочередное внимание
Примітки : Библиогр.: с. 224-237 :
УДК : 613.2(03)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
СЕЛЬСКОЕ ХОЗЯЙСТВО -- AGRICULTURE
ПЕСТИЦИДЫ -- PESTICIDES
Примірники :НА(1)
Вільні : НА(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/М 70
Автор(и) : Мицык В. Е., Невольниченко А. Ф.
Назва : Рациональное питание и пищевые продукты
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1994
Кільк.характеристики :334 с :
УДК : 613.2
MeSH-неглавная: ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Примірники :НА(1)
Вільні : НА(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-61      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)