Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (4)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые рецепты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 35
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-35 
1.
641.5
Я 77


    Ярош, А. В.
    Грибы на вашем столе. 250 кулинарных рецептов [Текст] / А. В. Ярош. - Москва : Профиздат, 1991. - 112 с. : ил.
УДК

MeSH-головна:
КУЛИНАРИЯ -- COOKING (методы)
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

2.
641.5
Ц 94


    Циганенко, В. О.
    Домашні кондитерські вироби [Текст] / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, В. К. Селезньов. - Київ : Техніка, 1991. - 236 с. : іл.
УДК

MeSH-головна:
КУЛИНАРИЯ -- COOKING (методы)
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Дод.точки доступу:
Здобнов, О. І.
Селезньов, В. К.

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

3.
641.5
Ц 26


    Цвек, Д. Я.
    Домашнє печиво [Текст] / Д. Я. Цвек. - 8-вид., допов. - Львів : Каменяр, 1989. - 136 с. : іл.
УДК

MeSH-головна:
КУЛИНАРИЯ -- COOKING (методы)
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

4.
641.5
Ф 83


    Франко, О. Ф.
    Практична кухня [Текст] / О. Ф. Франко. - Львів : Каменяр, 1990. - 236 с. : іл.
УДК

MeSH-головна:
КУЛИНАРИЯ -- COOKING (методы)
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірників всього: 2
КСХ (2)
Вільні: КСХ (2)

Знайти схожі

5.
641.5
Ф 39


    Фельдман, И. А.
    Любимые блюда [Текст] / И. А. Фельдман. - Киев : Реклама, 1987. - 256 с. : ил.
УДК

MeSH-головна:
КУЛИНАРИЯ -- COOKING (методы)
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

6.
641.5
Т 38


   
    Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. В. Капліна, О.А. Білоусько, Н.І. Шаповал. - Київ : Центр учбової літ., 2008. - 280 с. - Бібліогр.: с.277-279. - ISBN 978-966-364-743-2
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY (методы, обучение)
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
РЕСТОРАНЫ -- RESTAURANTS (оборудование)
УКРАИНА -- UKRAINE
Дод.точки доступу:
Капліна, Т. В.
Білоусько, О. А.
Шаповал, Н. І.
Кущ, Л. І.

Примірників всього: 1
НА (1)
Вільні: НА (1)

Знайти схожі

7.
641.5
С 77


   
    Старинные рецепты вегетарианской кухни [Текст] / сост. А. Г. Пехтерев. - Киев : Наукова думка, 2002. - 224 с. - ISBN 966-00-0485-0
УДК

MeSH-головна:
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ДИЕТА ВЕГЕТАРИАНСКАЯ -- DIET, VEGETARIAN
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
ДИЕТА ВЕГЕТАРИАНСКАЯ -- DIET, VEGETARIAN
Дод.точки доступу:
Пехтерев, А. Г. \сост.\

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

8.
641.5
С 60


    Соловых, З. Х.
    Капустные овощи и блюда из них / З. Х. Соловых. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 159 с.
УДК

MeSH-головна:
ОВОЩИ -- VEGETABLES
КУЛИНАРИЯ -- COOKING (методы)
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

9.
641.5
С 60


    Соловых, З. Х.
    Капустные овощи и блюда из них / З. Х. Соловых. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 159 с.
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
КАПУСТА -- BRASSICA
Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

10.
641.5
С 56


   
    Современная молочная кухня [Текст] : пер. с чеш. / М. Теплы [и др.] ; пер. И. В. Холодова. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 239 с. : ил.
УДК

MeSH-головна:
КУЛИНАРИЯ -- COOKING (методы)
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
МОЛОКО -- MILK (использование)
Дод.точки доступу:
Теплы, М.
Плавцова, Р.
Румлова, В.
Винш, Я.
Холодова, И. В. \пер.\

Примірників всього: 3
КСХ (3)
Вільні: КСХ (3)

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-35 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)