Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (4)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые рецепты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 35
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-35 
1.
641.5
В 78


   
    Восточная кухня [Текст] : [рецепты блюд] / пер.: К. С. Оверина, А. А. Рудакова, Е. Н. Шинкарева ; ред. Е. Ступненкова. - Киев : Амфора, 2013. - 48 с. : ил. - (Смак). - Загл. обл. : Кулинарная коллекция "Смак". Гость выпуска Марат Башаров. - ISBN 978-617-7030-15-6
УДК

MeSH-головна:
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Анотація: Изысканные блюда с ароматом Востока привнесут в вашу повседневную жизнь настоящий праздник.
Дод.точки доступу:
Оверина, К. С. \пер.\
Рудакова, А. А. \пер.\
Шинкарева, Е. Н. \пер.\
Ступненкова, Е. \ред.\

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

2.
641.5
Т 38


   
    Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. В. Капліна, О.А. Білоусько, Н.І. Шаповал. - Київ : Центр учбової літ., 2008. - 280 с. - Бібліогр.: с.277-279. - ISBN 978-966-364-743-2
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY (методы, обучение)
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
РЕСТОРАНЫ -- RESTAURANTS (оборудование)
УКРАИНА -- UKRAINE
Дод.точки доступу:
Капліна, Т. В.
Білоусько, О. А.
Шаповал, Н. І.
Кущ, Л. І.

Примірників всього: 1
НА (1)
Вільні: НА (1)

Знайти схожі

3.
613.2
К 32


    Квасьнєвскі, Ян.
    Оптимальне харчування. Принципи і кулінарні рецепти [Текст] : [наук.-практ. вид.] / Я. Квасьнєвскі ; [пер. з пол. Н. Романчук]. - Львів : Добра справа, 2007. - 192 с. - Бібліогр.: с.176 -178. - ISBN 966-7964-27-2
    Зміст:
Передмови до українського видання . - С .3
Вступ . - С .7
Принципи оптимального харчування . - С .10
Для чого потрібно харчуватися в оптимальний спосіб? . - С .10
Неправильне харчування - основна причина хвороб . - С .12
Вплив оптимального харчування на хворих людей . - С .16
Білок - основний харчовий складник . - С .19
Жир = Енергія . - С .20
Вуглеводи - так, але скільки? . - С .23
Практичні вказівки до оптимального харчування . - С .25
Японська дієта . - С .31
Поживність харчових продуктів з точки зору оптимального харчування . - С .34
Яйця . - С .34
Молоко і молокопродукти . - С .35
М’ясо і м’ясопродукти . - С .37
Жири як харчова сировина . - С .41
Горіхи . - С .45
Овочі і фрукти . - С .46
Хлібопродукти . - С .48
Цукор, мед, солодощі . - С .49
Приправи, харчові додатки, алкоголь, сигарети . - С .50
Харчування в особливих фізіологічних станах і під час хвороб . - С .55
Три традиційні моделі харчування . - С .56
Харчування вагітних жінок . - С .58
Харчування немовлят . - С .60
Харчування дітей . - С .62
Харчування хворих людей . - С .63
Ожиріння і оптимальне харчування . - С .73
Рецепти страв, згідно з принципами оптимального харчування . - С .78
Зразкове меню на перші 2 тижні оптимального харчування . - С .157
Таблиці поживності продуктів харчування . - С .168
Список літератури . - С .176
УДК

MeSH-головна:
ДИЕТОЛОГИЯ -- DIETETICS
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Анотація: Книга є дуже цінною для всіх хто підтримує сучасні погляди на здоров’я людини, які міцно пов’язані з досвідом та знаннями про оптимальне харчування. Враховуючи всі аспекти здоров’я людини , можна сказати, що здоров’я це нормальний розвиток тіла, інтелекту, психіки індивідуума через застосування методу оптимального харчування Яна Кваснєвського. Ми висловлюємо щиру подяку вченому дієтологу доктору Кваснєвському за турботу і вболівання та прагнення вирішення проблеми здорового оптимального харчування в Україні
Дод.точки доступу:
Романчук, Надія \пер. з пол.\

Примірників всього: 2
ЧЗ (1), НА (1)
Вільні: ЧЗ (1), НА (1)

Знайти схожі

4.
641
Р 78


    Ростовский, В. С.
    Культура питания : учеб. пособие / В. С. Ростовский. - Киев : Кондор, 2005. - 96 с. - ISBN 966-8251-69-5
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРИВЫЧКИ -- FOOD HABITS (этнология)
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірників всього: 3
КСХ (3)
Вільні: КСХ (3)

Знайти схожі

5.
641.5
С 77


   
    Старинные рецепты вегетарианской кухни [Текст] / сост. А. Г. Пехтерев. - Киев : Наукова думка, 2002. - 224 с. - ISBN 966-00-0485-0
УДК

MeSH-головна:
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ДИЕТА ВЕГЕТАРИАНСКАЯ -- DIET, VEGETARIAN
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
ДИЕТА ВЕГЕТАРИАНСКАЯ -- DIET, VEGETARIAN
Дод.точки доступу:
Пехтерев, А. Г. \сост.\

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

6.
641.5
О37


   
    Овочеві та фруктові рецепти [Текст] : пер. з рос. - Київ : Будівельник, 1993. - 93 с.
УДК

MeSH-головна:
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ОВОЩИ -- VEGETABLES
ФРУКТЫ -- FRUIT
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

7.
641.4
С 17


   
    Самогон : аппараты для изготовления, рецепты, способы очистки и улучшения, а также домашние вина, квасы [Текст]. - Винница : [б. в.], 1993. - 40 с.
УДК

MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
АЛКОГОЛЬНЫЕ НАПИТКИ -- ALCOHOLIC BEVERAGES
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING (методы)
Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

8.
641.5
Д52


   
    Для вас, мужчины [Текст] / ред. Т. М. Некрасова. - Ленинград : Легпромбытиздат, 1992. - 48 с.
УДК

Рубрики: мужской

MeSH-головна:
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Дод.точки доступу:
Некрасова, Т. М. \ред.\

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

9.
613.2
Г 93


    Губа, Н. И.
    Диетическое питание и кулинария в домашних условиях [Текст] / Н. И. Губа, Б. Л. Смолянский. - 2-е изд. - Днепропетровск : Січ, 1992. - 320 с.
УДК

MeSH-головна:
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY (методы)
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Дод.точки доступу:
Смолянский, Б. Л.

Примірників всього: 2
КСХ (2)
Вільні: КСХ (2)

Знайти схожі

10.
641.5
Ц 94


    Циганенко, В. О.
    Домашні кондитерські вироби [Текст] / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, В. К. Селезньов. - Київ : Техніка, 1991. - 236 с. : іл.
УДК

MeSH-головна:
КУЛИНАРИЯ -- COOKING (методы)
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Дод.точки доступу:
Здобнов, О. І.
Селезньов, В. К.

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-35 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)