Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые рецепты<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 35
Показані документи з 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.5/Я 77
Автор(и) : Ярош А. В.
Назва : Грибы на вашем столе. 250 кулинарных рецептов
Вихідні дані : Москва: Профиздат, 1991 Кільк.характеристики :112 с.:
ил.
:
УДК : 641.5 MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>2. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.5/Ц 94
Автор(и) : Циганенко В. О., Здобнов О. І., Селезньов В. К.
Назва : Домашні кондитерські вироби
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1991 Кільк.характеристики :236 с.:
іл.
:
УДК : 641.5 MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>3. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.5/Ц 26
Автор(и) : Цвек Д. Я.
Назва : Домашнє печиво
. -8-вид., допов. Вихідні дані : Львів: Каменяр, 1989 Кільк.характеристики :136 с.:
іл.
:
УДК : 641.5 MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>4. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.5/Ф 83
Автор(и) : Франко О. Ф.
Назва : Практична кухня
Вихідні дані : Львів: Каменяр, 1990 Кільк.характеристики :236 с.:
іл.
:
УДК : 641.5 MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники : всього : КСХ(2) Вільні : КСХ(2) Знайти схожі
|
>5. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.5/Ф 39
Автор(и) : Фельдман И. А.
Назва : Любимые блюда
Вихідні дані : Киев: Реклама, 1987 Кільк.характеристики :256 с.:
ил.
Ціна : 2.30 р.
УДК : 641.5 MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>6. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.5/Т 38
Автор(и) : Капліна Т. В., Білоусько О. А., Шаповал Н. І., Кущ Л. І.
Назва : Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня
: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Центр учбової літ., 2008 Кільк.характеристики :280 с
Примітки : Бібліогр.: с.277-279
ISBN, Ціна 978-966-364-743-2: 55.00 р.
УДК : 641.5 + 641.5(075.8) MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY КУЛИНАРИЯ -- COOKING ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED РЕСТОРАНЫ -- RESTAURANTS УКРАИНА -- UKRAINE Анотація: Викладено основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при оброблянні сировини та напівфабрикатів. Подано асортимент сировини, що використовується у закладах ресторанного господарства, вимоги до її якості. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні. Представлено сучасний асортимент фірмових страв полтавської кухні.
Примірники :НА(1) Вільні : НА(1) Знайти схожі
|
>7. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.5/С 77
Назва : Старинные рецепты вегетарианской кухни
Вихідні дані : Киев: Наукова думка, 2002 Кільк.характеристики :224 с
ISBN, Ціна 966-00-0485-0: 22.00 р.
УДК : 641.5 MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING ДИЕТА ВЕГЕТАРИАНСКАЯ -- DIET, VEGETARIAN ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED ДИЕТА ВЕГЕТАРИАНСКАЯ -- DIET, VEGETARIAN Анотація: В предлагаемой книге читатель найдет практические рекомендации и подробное описание старинных давно забытых кулинарных рецептов, основанных на так называемом безубойном питании. Автор собрал и адаптировал к современным условиям более 600 кулинарных рецептов, стараясь сохранить их аутентичность. Для широкого круга читателей.
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>8. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.5/С 60
Автор(и) : Соловых З. Х.
Назва : Капустные овощи и блюда из них
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989 Кільк.характеристики :159 с
:
УДК : 641.5 MeSH-головна: ОВОЩИ -- VEGETABLES КУЛИНАРИЯ -- COOKING ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>9. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.5/С 60
Автор(и) : Соловых З. Х.
Назва : Капустные овощи и блюда из них
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987 Кільк.характеристики :159 с
:
УДК : 641.5 MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED КАПУСТА -- BRASSICA
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>10. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.5/С 56
Автор(и) : Теплы М., Плавцова Р., Румлова В., Винш Я.
Назва : Современная молочная кухня
: пер. с чеш.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985 Кільк.характеристики :239 с.:
ил.
Ціна : 1.00 р.
УДК : 641.5 MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED МОЛОКО -- MILK
Примірники : всього : КСХ(3) Вільні : КСХ(3) Знайти схожі
|
|
|