Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (4)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые рецепты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 35
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-35 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Я 77
Автор(и) : Ярош А. В.
Назва : Грибы на вашем столе. 250 кулинарных рецептов
Вихідні дані : Москва: Профиздат, 1991
Кільк.характеристики :112 с.: ил. :
УДК : 641.5
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Ц 94
Автор(и) : Циганенко В. О., Здобнов О. І., Селезньов В. К.
Назва : Домашні кондитерські вироби
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1991
Кільк.характеристики :236 с.: іл. :
УДК : 641.5
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Ц 26
Автор(и) : Цвек Д. Я.
Назва : Домашнє печиво . -8-вид., допов.
Вихідні дані : Львів: Каменяр, 1989
Кільк.характеристики :136 с.: іл. :
УДК : 641.5
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Ф 83
Автор(и) : Франко О. Ф.
Назва : Практична кухня
Вихідні дані : Львів: Каменяр, 1990
Кільк.характеристики :236 с.: іл. :
УДК : 641.5
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Ф 39
Автор(и) : Фельдман И. А.
Назва : Любимые блюда
Вихідні дані : Киев: Реклама, 1987
Кільк.характеристики :256 с.: ил.
Ціна : 2.30 р.
УДК : 641.5
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Т 38
Автор(и) : Капліна Т. В., Білоусько О. А., Шаповал Н. І., Кущ Л. І.
Назва : Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Центр учбової літ., 2008
Кільк.характеристики :280 с
Примітки : Бібліогр.: с.277-279
ISBN, Ціна 978-966-364-743-2: 55.00 р.
УДК : 641.5 + 641.5(075.8)
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
РЕСТОРАНЫ -- RESTAURANTS
УКРАИНА -- UKRAINE
Анотація: Викладено основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при оброблянні сировини та напівфабрикатів. Подано асортимент сировини, що використовується у закладах ресторанного господарства, вимоги до її якості. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні. Представлено сучасний асортимент фірмових страв полтавської кухні.
Примірники :НА(1)
Вільні : НА(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/С 77
Назва : Старинные рецепты вегетарианской кухни
Вихідні дані : Киев: Наукова думка, 2002
Кільк.характеристики :224 с
ISBN, Ціна 966-00-0485-0: 22.00 р.
УДК : 641.5
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ДИЕТА ВЕГЕТАРИАНСКАЯ -- DIET, VEGETARIAN
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
ДИЕТА ВЕГЕТАРИАНСКАЯ -- DIET, VEGETARIAN
Анотація: В предлагаемой книге читатель найдет практические рекомендации и подробное описание старинных давно забытых кулинарных рецептов, основанных на так называемом безубойном питании. Автор собрал и адаптировал к современным условиям более 600 кулинарных рецептов, стараясь сохранить их аутентичность. Для широкого круга читателей.
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/С 60
Автор(и) : Соловых З. Х.
Назва : Капустные овощи и блюда из них
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :159 с :
УДК : 641.5
MeSH-головна: ОВОЩИ -- VEGETABLES
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/С 60
Автор(и) : Соловых З. Х.
Назва : Капустные овощи и блюда из них
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :159 с :
УДК : 641.5
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
КАПУСТА -- BRASSICA
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/С 56
Автор(и) : Теплы М., Плавцова Р., Румлова В., Винш Я.
Назва : Современная молочная кухня : пер. с чеш.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :239 с.: ил.
Ціна : 1.00 р.
УДК : 641.5
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
МОЛОКО -- MILK
Примірники : всього : КСХ(3)
Вільні : КСХ(3)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-35 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)