Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (4)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые рецепты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 35
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-35 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/К 32
Автор(и) : Квасьнєвскі, Ян
Назва : Оптимальне харчування. Принципи і кулінарні рецепти : [наук.-практ. вид.]
Вихідні дані : Львів: Добра справа, 2007
Кільк.характеристики :192 с
Примітки : Бібліогр.: с.176 -178
ISBN, Ціна 966-7964-27-2: 30.00 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ДИЕТОЛОГИЯ -- DIETETICS
ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Зміст : Передмови до українського видання ; Вступ ; Принципи оптимального харчування ; Для чого потрібно харчуватися в оптимальний спосіб? ; Неправильне харчування - основна причина хвороб ; Вплив оптимального харчування на хворих людей ; Білок - основний харчовий складник ; Жир = Енергія ; Вуглеводи - так, але скільки? ; Практичні вказівки до оптимального харчування ; Японська дієта ; Поживність харчових продуктів з точки зору оптимального харчування ; Яйця ; Молоко і молокопродукти ; М’ясо і м’ясопродукти ; Жири як харчова сировина ; Горіхи ; Овочі і фрукти ; Хлібопродукти ; Цукор, мед, солодощі ; Приправи, харчові додатки, алкоголь, сигарети ; Харчування в особливих фізіологічних станах і під час хвороб ; Три традиційні моделі харчування ; Харчування вагітних жінок ; Харчування немовлят ; Харчування дітей ; Харчування хворих людей ; Ожиріння і оптимальне харчування ; Рецепти страв, згідно з принципами оптимального харчування ; Зразкове меню на перші 2 тижні оптимального харчування ; Таблиці поживності продуктів харчування ; Список літератури
Анотація: Книга є дуже цінною для всіх хто підтримує сучасні погляди на здоров’я людини, які міцно пов’язані з досвідом та знаннями про оптимальне харчування. Враховуючи всі аспекти здоров’я людини , можна сказати, що здоров’я це нормальний розвиток тіла, інтелекту, психіки індивідуума через застосування методу оптимального харчування Яна Кваснєвського. Ми висловлюємо щиру подяку вченому дієтологу доктору Кваснєвському за турботу і вболівання та прагнення вирішення проблеми здорового оптимального харчування в Україні
Примірники : всього : ЧЗ(1), НА(1)
Вільні : ЧЗ(1), НА(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/С 77
Назва : Старинные рецепты вегетарианской кухни
Вихідні дані : Киев: Наукова думка, 2002
Кільк.характеристики :224 с
ISBN, Ціна 966-00-0485-0: 22.00 р.
УДК : 641.5
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ДИЕТА ВЕГЕТАРИАНСКАЯ -- DIET, VEGETARIAN
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
ДИЕТА ВЕГЕТАРИАНСКАЯ -- DIET, VEGETARIAN
Анотація: В предлагаемой книге читатель найдет практические рекомендации и подробное описание старинных давно забытых кулинарных рецептов, основанных на так называемом безубойном питании. Автор собрал и адаптировал к современным условиям более 600 кулинарных рецептов, стараясь сохранить их аутентичность. Для широкого круга читателей.
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/С 56
Автор(и) : Теплы М., Плавцова Р., Румлова В., Винш Я.
Назва : Современная молочная кухня : пер. с чеш.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :239 с.: ил.
Ціна : 1.00 р.
УДК : 641.5
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
МОЛОКО -- MILK
Примірники : всього : КСХ(3)
Вільні : КСХ(3)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/П 99
Назва : 500 видов домашнего печенья. Из венгерской кухни. Печенье. Пироги. Торты. Десерты. Кремы. Напитки. Бутерброды и т.д.
Вихідні дані : Ужгород: Карпати, 1974
Кільк.характеристики :255 с.: ил. :
УДК : 641.5
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Я 77
Автор(и) : Ярош А. В.
Назва : Грибы на вашем столе. 250 кулинарных рецептов
Вихідні дані : Москва: Профиздат, 1991
Кільк.характеристики :112 с.: ил. :
УДК : 641.5
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Ц 94
Автор(и) : Циганенко В. О., Здобнов О. І., Селезньов В. К.
Назва : Домашні кондитерські вироби
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1991
Кільк.характеристики :236 с.: іл. :
УДК : 641.5
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Т 38
Автор(и) : Капліна Т. В., Білоусько О. А., Шаповал Н. І., Кущ Л. І.
Назва : Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Центр учбової літ., 2008
Кільк.характеристики :280 с
Примітки : Бібліогр.: с.277-279
ISBN, Ціна 978-966-364-743-2: 55.00 р.
УДК : 641.5 + 641.5(075.8)
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
РЕСТОРАНЫ -- RESTAURANTS
УКРАИНА -- UKRAINE
Анотація: Викладено основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при оброблянні сировини та напівфабрикатів. Подано асортимент сировини, що використовується у закладах ресторанного господарства, вимоги до її якості. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні. Представлено сучасний асортимент фірмових страв полтавської кухні.
Примірники :НА(1)
Вільні : НА(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Б 71
Автор(и) : Черных Л. С., Скрипка Ю. Е.
Назва : Блюда Тавриды
Вихідні дані : Симферополь: Таврия, 1989
Кільк.характеристики :207 с.: ил. :
УДК : 641.5
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Н 74
Автор(и) : Новоженов Ю. М., Сопина Л. Н.
Назва : Зарубежная кухня : практ. пособие
Вихідні дані : Москва: Высшая школа, 1990
Кільк.характеристики :288 с
ISBN, Ціна 5-06-000958-0: 2.50 р.
УДК : 641.5 + 641.5(076)
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/М 17
Автор(и) : Максимов И. Н.
Назва : Грибные блюда
Вихідні дані : Львов: Каменяр, 1971
Кільк.характеристики :176 с.: ил.
Ціна : 0.38 р.
УДК : 641.5
MeSH-головна: БАЗИДИОМИЦЕТЫ -- BASIDIOMYCOTA
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники :НА(1)
Вільні : НА(1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-35 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)