Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (46)Рідкісні видання (5)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов анализ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-16 
1.

Tillmans J. Lehrbuch der Lebensmittel Chemie/J. Tillmans. - 1927
2.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food /WHO (World Health Organization). - 2009
3.

ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). Оценка остаточных количеств некоторых ветеринарных препаратов в пище : 43 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам /ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). - 1996
4.

ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). Оценка остаточных количеств некоторых ветеринарных препаратов в пище : 45 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам/ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения) по пищевым добавкам. - 1997
5.

ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). Оценка остаточных количеств некоторых ветеринарных препаратов в пище : 41 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам/ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). - 1994
6.

Циганенко О. І. Нітрати в харчових продуктах/О. І. Циганенко. - 1990
7.

Закревский В. В. Генетически модифицированные источники пищи растительного происхождения. Практическое руководство по санитарно-эпидемиологическому надзору/В. В. Закревский. - 2006
8.

"Влияние ультразвука, ядохимикатов и других факторов среды на организм человека и пищевые продукты", науч.-практ. конф.(1971;Краснодар). Влияние ультразвука, ядохимикатов и других факторов среды на организм человека и пищевые продукты: материалы науч.-практ. конф. гигиенистов и сан. врачей Кубани/ред. С. Х. Николов. - 1971
9.

Гігієна харчування з основами нутриціології/ред. В. І. Ципріян. - 1999
10.

Гігієна харчування з основами нутриціології. Кн. 1/Т. І. Аністратенко [та ін.]. - 2007
 1-10    11-16 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)