Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (46)Рідкісні видання (5)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов анализ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-16 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.015/T57
Автор(и) : Tillmans J.
Назва : Lehrbuch der Lebensmittel Chemie
Вихідні дані : Munchen: Bergmann J. F., 1927
Кільк.характеристики :387 с
Ціна : 30.00 р.
УДК : 612.015 + 613.2=112.2 + 612.015:577.1]=112.2 + 577.1=112.2
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES
ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY
ПИЩЕВЫЕ КОНСЕРВАНТЫ -- FOOD PRESERVATIVES
ПИЩЕВЫЕ МИКРОЭЛЕМЕНТЫ -- MICRONUTRIENTS
Примірники :ІЛ(1)
Вільні : ІЛ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/W64
Назва : Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food : seventieth report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives
Вихідні дані : Geneva: World Health Organization, 2009
Кільк.характеристики :134 с
Колективи : WHO (World Health Organization)
Серія: WHO Technical Report Series; no. 954
ISBN, Ціна 978 92 4 120954 0: 30.00 р.
УДК : 613.2 + 614.258(100)=111
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ВЕТЕРИНАРНЫЕ ЛЕКАРСТВЕННЫЕ СРЕДСТВА -- VETERINARY DRUGS
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Анотація: The designations employed and the presentation of the material in this publication do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the World Health Organization concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries. Dotted lines on maps represent approximate border lines for which there may not yet be full agreement. The mention of specific companies or of certain manufacturers’ products does not imply that they are endorsed or recommended by the World Health Organization in preference to others of a similar nature that are not mentioned. Errors and omissions excepted, the names of proprietary products are distinguished by initial capital letters.All reasonable precautions have been taken by the World Health Organization to verify the information contained in this publication. However, the published material is being distributed without warranty of any kind, either expressed or implied. The responsibility for the interpretation and use of the material lies with the reader. In no event shall the World Health Organization be liable for damages arising from its use.This publication contains the collective views of an international group of experts on food additives and does not necessarily represent the decisions or the policies of the World Health Organization
Примірники :ІЛ(1)
Вільні : ІЛ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В 84
Назва : Оценка остаточных количеств некоторых ветеринарных препаратов в пище : 43 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам
Вихідні дані : Женева: ВОЗ, 1996
Кільк.характеристики :88 с
Колективи : ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения)
Серія: Серия технических докладов ВОЗ; 855
ISBN, Ціна 5-225-03299-0:
УДК : 613.2 + 614.258(100)
MeSH-головна: ВЕТЕРИНАРНЫЕ ЛЕКАРСТВЕННЫЕ СРЕДСТВА -- VETERINARY DRUGS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В 84
Назва : Оценка остаточных количеств некоторых ветеринарных препаратов в пище : 45 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам
Вихідні дані : Женева: ВОЗ, 1997
Кільк.характеристики :92 с
Колективи : ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения)
Серія: Серия технических докладов ВОЗ; 864
ISBN, Ціна 5-225-03597-3:
УДК : 613.2 + 614.258(100)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ВЕТЕРИНАРНЫЕ ЛЕКАРСТВЕННЫЕ СРЕДСТВА -- VETERINARY DRUGS
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В 84
Назва : Оценка остаточных количеств некоторых ветеринарных препаратов в пище : 41 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам
Вихідні дані : Женева: ВОЗ, 1994
Кільк.характеристики :87 с
Колективи : ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения)
Серія: Серия технических докладов ВОЗ; 832
Примітки : Библиогр.:с.75-76 :
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
ВЕТЕРИНАРНЫЕ ЛЕКАРСТВЕННЫЕ СРЕДСТВА -- VETERINARY DRUGS
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Ц 94
Автор(и) : Циганенко О. І.
Назва : Нітрати в харчових продуктах
Вихідні дані : Київ: Здоров’я, 1990
Кільк.характеристики :55 с :
УДК : 613.2
MeSH-головна: НИТРАТЫ -- NITRATES
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
Примірники : всього 1: КСХ(4)
Вільні : КСХ(4)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.26/З-20
Автор(и) : Закревский В. В.
Назва : Генетически модифицированные источники пищи растительного происхождения. Практическое руководство по санитарно-эпидемиологическому надзору : учеб. пособие
Вихідні дані : Санкт-Петербург: Диалект, 2006
Кільк.характеристики :152 с
Серія: Высшее профессиональное образование
Примітки : Библиогр.: с. 134-142
ISBN, Ціна 5-98230-029-2: 25.20 р.
УДК : 613.26
MeSH-головна: ГЕННАЯ ИНЖЕНЕРИЯ -- GENETIC ENGINEERING
РАСТЕНИЯ ГЕНЕТИЧЕСКИ МОДИФИЦИРОВАННЫЕ -- PLANTS, GENETICALLY MODIFIED
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
Анотація: В книге рассматриваются основы генной инженерии растений, аргументы в пользу и против создания и дальнейшего использования трансгенных растений. Описываются зарубежные и отечественные системы оценки качества и безопасности пищевой продукции, полученной из генетически модифицированных источников пищи растительного происхождения. Освещены современные методы идентификации генетически модифицированных источников в пищевых продуктах и сущность пострегистрационного мониторинга за их производством и оборотом, а также российское законодательство в области безопасности пищевой продукции. Книга будет интересна и полезна для студентов медицинских вузов, обучающихся по специальности «Медико-профилактическое дело», врачей-экспертов по гигиене питания ФГУЗ «Центр гигиены и эпидемиологии» и государственных гражданских служащих Федеральной службы по надзору в сфере защиты прав потребителей и благополучия человека (Роспотреб-надзор), технологов предприятий пищевой промышленности, а также всех потребителей пищевых продуктов. Книга написана доктором медицинским наук, профессором кафедры гигиены питания и диетологии с курсом гигиены детей и подростков Санкт-Петербургской государственной медицинской академии им. И. И. Мечникова Виктором Вениаминовичем Закревским.
Примірники : всього : НА(1), ЧЗ(1), КСХ(2)
Вільні : НА(1), ЧЗ(1), КСХ(2)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 614.7/В 58
Назва : Влияние ультразвука, ядохимикатов и других факторов среды на организм человека и пищевые продукты: материалы науч.-практ. конф. гигиенистов и сан. врачей Кубани
Вихідні дані : Краснодар, 1971
Кільк.характеристики :284 с
Колективи : "Влияние ультразвука, ядохимикатов и других факторов среды на организм человека и пищевые продукты", науч.-практ. конф. (1971;Краснодар) , Кубан. ГМИ им. Красной Армии
Ціна : 1.50 р.
УДК : 614.7
MeSH-головна: ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ ФАКТОРЫ ВОЗДЕЙСТВИЯ -- ENVIRONMENTAL EXPOSURE
УЛЬТРАЗВУК -- ULTRASONICS
ЯДЫ -- POISONS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
Примірники : всього : КСХ(2)
Вільні : КСХ(2)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Г 46
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Здоров’я, 1999
Кільк.характеристики :568 с
Ціна : 25.00 р.
УДК : 613.2 + 613.292 + 613.2(075.8)
MeSH-головна: ГИГИЕНА -- HYGIENE
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ПРОДУКТЫ -- FUNCTIONAL FOOD
Примірники : всього 1: НА(2), ЧЗ(1), КСХ(4)
Вільні : НА(2), ЧЗ(1), КСХ(4)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2/Г 46
Автор(и) : Аністратенко Т. І., Білко Т. М., Благодарова О. В., Бутильська Н. О.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: [підруч. для студентів вищ. мед. навч. закл. ІІІ-ІV рівнів акредитації] : у 2 кн./ ред. В. І. Ципріян. Кн. 1
Вихідні дані : Київ: Медицина, 2007
Кільк.характеристики :528 с
Примітки : Бібліогр.: в кінці глав. - Рек. МОЗ України
ISBN, Ціна 966-8144-52-Х: 90.00, 190.00, р.
УДК : 613.2 + 613.292 + 613.2(075.8)
MeSH-головна: ГИГИЕНА -- HYGIENE
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ПРОДУКТЫ -- FUNCTIONAL FOOD
Анотація: З усіх гігієнічних дисциплін найбільш інтенсивно упродовж другої половини XX ст. розвивалася гігієна харчування. Підґрунтям такого розвитку були фундаментальні досягнення науки про харчування, що позначилося на формулі збалансованого харчування, упровадження новітніх технологій виробництва харчових продуктів, розширення мережі закладів громадського харчування і торгівлі, гармонізація законодавчої бази у сфері якості та безпеки харчових продуктів з міжнародними вимогами. Усе це привело до розширення функціональних обов’язків лікарів за фахом "гігієна харчування", зміни законодавчої та швидкого оновлення нормативної бази, значно ускладнило ведення поточного та запобіжного санітарного нагляду. Об’єм матеріалу, який необхідно опанувати студентам та інтернам медико-профілактичного профілю, значно збільшився, що визначило потребу підготовки нового підручника у двох книгах. У книзі 1, ґрунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів, визначають організаційно-правові основи їх експертизи. Для студентів та інтернів вищих медичних навчальних закладів III—IV рівнів акредитації. Може бути корисним також слухачам закладів післядипломної освіти та практичним лікарям із загальної гігієни, гігієна харчування та дієтології
Примірники : всього : НА(1), ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

 1-10    11-16 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)