Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (12)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов загрязнение<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Показані документи з 1 по 19
1.

Mycotoxins in Dairy Products/ed. Hans P. Van Egmond. - 1989
2.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food /WHO (World Health Organization). - 2009
3.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Food Additives/WHO (World Health Organization). - 2009
4.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Food Additives/WHO (World Health Organization). - 2009
5.

WHO (World Health Organization). Principles and Methods for the Risk Assessment of Chemicals in Food/WHO (World Health Organization). - 2009
6.

WHO (World Health Organization). Evaluation of certain contaminants in food/WHO (World Health Organization). - 2011
7.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food /WHO (World Health Organization). - 2012
8.

Villiers A. Aliments Sucrés/A. Villiers, E. Collin, M. Fayolle. - 1909
9.

ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). Оценка остаточных количеств некоторых ветеринарных препаратов в пище : 43 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам /ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). - 1996
10.

ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). Оценка остаточных количеств некоторых ветеринарных препаратов в пище : 45 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам/ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения) по пищевым добавкам. - 1997
11.

ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). Оценка некоторых пищевых добавок и контаминантов : 37 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам/ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). - 1994
12.

ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). Оценка некоторых пищевых добавок и контаминантов : 41 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам/ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). - 1994
13.

ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). Оценка остаточных количеств некоторых ветеринарных препаратов в пище : 41 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам/ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). - 1994
14.

Федоренко В. І. Методичні основи токсикометрії та гігієнічної оцінки сумішей ксенобіотиків (на прикладі регламентації сумішей у воді водойм і харчових продуктах) /В. І. Федоренко. - 1994
15.

Циганенко О. І. Еколого-гігієнічна система охорони здоров’я населення України від негативного впливу нітратів харчових продуктів /О. І. Циганенко. - 1994
16.

ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). Оценка некоторых пищевых добавок и контаминантов : 26 докл. Объед. ком. экспертов ФАО/ВОЗ по пищевым добавкам/ВОЗ(Всемирная Организация Здравоохранения). - 1984
17.

Остаточное содержание пестицидов в продуктах питания/АМН СССР. - 1973
18.

Рубенчик Б. Л. Профилактика загрязнения пищевых продуктов канцерогенными веществами/Б. Л. Рубенчик, Я. Л. Костюковский, Д. Б. Меламед. - 1983
19.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Food Additives/WHO (World Health Organization). - 2014
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)