Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов обработка<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи з 1 по 11 |
>1.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.4/П 24
Автор(и) : Наместников А. Ф.
Назва : Консервирование плодов и овощей в домашних условиях
Вихідні дані : Москва: БИМПА, 1992 Кільк.характеристики :224 с
:
УДК : 641.4 MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>2.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.4/П 27
Назва : Переработка овощей, плодов и ягод в домашних условиях
Вихідні дані : Москва: Маркетинг, 1991 Кільк.характеристики :62 с
:
УДК : 641.4 MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>3.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.4/С 17
Назва : Самогон : аппараты для изготовления, рецепты, способы очистки и улучшения, а также домашние вина, квасы
Вихідні дані : Винница, 1993 Кільк.характеристики :40 с
:
УДК : 641.4 MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED АЛКОГОЛЬНЫЕ НАПИТКИ -- ALCOHOLIC BEVERAGES ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>4.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.4/Т 41
Автор(и) : Тимощук І. І.
Назва : Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах
. -2-ге вид., допов. Вихідні дані : Київ: Урожай, 1991 Кільк.характеристики :182 с.:
іл.
:
УДК : 641.4 MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
Примірники :НА(1) Вільні : НА(1) Знайти схожі
|
>5.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.4/Ц 94
Автор(и) : Цыганенко В. А.
Назва : Домашние вина, наливки, настойки и коктейли
Вихідні дані : Кишинев: Тэхника, 1991 Кільк.характеристики :47 с
:
УДК : 641.4 MeSH-головна: НАПИТКИ -- BEVERAGES ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>6.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.4/В 54
Назва : Витамины круглый год
. -2-е изд. Вихідні дані : Москва: Россельхозиздат, 1983 Кільк.характеристики :96 с
Ціна : 0.55 р.
УДК : 641.4 MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
Примірники : всього : КСХ(2) Вільні : КСХ(2) Знайти схожі
|
>7.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.4/Т 38
Автор(и) : Жвалевський А. С., Євстигнєєв Г. М., Камнєва З. П.
Назва : Технологія домашнього консервування
. -2-ге вид., випр. та допов. Вихідні дані : Київ: Техніка, 1986 Кільк.характеристики :136 с
Ціна : 0.80 р.
УДК : 641.4 MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>8.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.4/А 23
Автор(и) : Агафонов А. Д., Андрест, Борис Владимирович
Назва : Организация заготовок дикорастущих плодов, ягод, грибов и лекарственных трав
Вихідні дані : Москва: Колос, 1975 Кільк.характеристики :240 с
Ціна : 0.64 р.
УДК : 641.4 MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>9.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.4/К 77
Автор(и) : Кравцов И.
Назва : Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов
Вихідні дані : Одесса: Маяк, 1971 Кільк.характеристики :326 с
Ціна : 1.11 р.
УДК : 641.4 MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
>10.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.4/Е 64
Назва : Енциклопедія домашнього консервування
Вихідні дані : Харків: Клуб Сімейного Дозвілля, 2008 Кільк.характеристики :416 с
Примітки : Алф. покажч. рецептів: с. 406-413
ISBN, Ціна 978-966-343-628-9: 60.00 р.
УДК : 641.4 + 641.4(031) MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING Анотація: «Енциклопедія домашнього консервування» є книжкою, у якій зібрано докладні описи різних видів заготівель: соління, квашення, маринування, приготування варення та джемів (зокрема, й солодощі для діабетиків). Крім традиційних рецептів власне української «консерваторії», до книжки увійшли екзотичні, оригінальні та вишукані рецепти, які стануть у пригоді творчо налаштованим консервувальникам. Ця книжка — добрий порадник як досвідченим кулінарам, так і консервувальникам-початківцям
Примірники :НА(1) Вільні : НА(1) Знайти схожі
|
>11.
|
Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 615.9/А 72
Автор(и) : Антонович, Евгения Александровна
Назва : Токсикология дитиокарбаматов и гигиенические аспекты применения их на продовольственных культурах
: автореф. дис. на соиск. учен. степ. д-ра мед. наук : [спец.]14.00.07 "Гигиена"
Вихідні дані : Львов, 1975 Кільк.характеристики :39 с
Колективи :
Львов. ГМИ
Примітки : Библиогр.: с. 34-36
УДК : 615.9 + 613.2(043.3) MeSH-головна: ТОКСИКОЛОГИЯ -- TOXICOLOGY ЭТИЛЕНБИС-ДИТИОКАРБАМАТ -- ETHYLENEBIS(DITHIOCARBAMATES) ГИГИЕНА -- HYGIENE ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Знайти схожі
|
|