Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Періодичні видання (6)Рідкісні видання (7)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Хлеб<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи з 1 по 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 63/А51
Автор(и) : Алмазов Б. А.
Назва : Хлеб наш насущный
Вихідні дані : Ленинград: Лениздат, 1991
Кільк.характеристики :224 с.: ил. :
УДК : 63
MeSH-головна: ХЛЕБ -- BREAD
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 61:34/Б 82
Автор(и) : Бордонос Т. Г.
Назва : Криминалистическая экспертиза муки и хлеба : автореф. дис. на соиск. уч. степени канд. биол. наук : [спец.] 14.774 "Судебная медицина"
Вихідні дані : Киев, 1953
Кільк.характеристики :16 с
Колективи : Киев. НИИ судебной экспертизы
УДК : 61:34
MeSH-головна: КРИМИНОЛОГИЯ -- CRIMINOLOGY
ЭКСПЕРТНОЕ ОСВИДЕТЕЛЬСТВОВАНИЕ -- EXPERT TESTIMONY
МУКА -- FLOUR
ХЛЕБ -- BREAD
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.26/Д 18
Автор(и) : Данилова Е. Н., Цуркова К. Е.
Назва : Пищевая ценность хлебо-булочных изделий
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1973
Кільк.характеристики :80 с
Ціна : 0.13 р.
УДК : 613.26 + 613.263
MeSH-головна: ХЛЕБ -- BREAD
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/К 75
Автор(и) : Кочерга А. И., Ковтуненко Л. Я., Подъяблонская Л. М.
Назва : Хлеб на обеденном столе
Вихідні дані : Киев: Реклама, 1985
Кільк.характеристики :79 с
Ціна : 0.55 р.
УДК : 641.5
MeSH-головна: ХЛЕБ -- BREAD
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/К 80
Автор(и) : Кретович В. Л., Токарева Р. Р.
Назва : Проблема пищевой полноценности хлеба
Вихідні дані : Москва: Наука, 1978
Кільк.характеристики :288 с.: ил., табл.
Колективи : Ин-т биохимии им. А. Н. Баха
Примітки : Библиогр.: с. 248-286
Ціна : 2.30 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ХЛЕБ -- BREAD
Примірники : всього : НА(1), КСХ(1)
Вільні : НА(1), КСХ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 63/Л 85
Автор(и) : Лупач Д. П.
Назва : Хлеб на нашем стале
Вихідні дані : Минск: Беларусь, 1988 :
УДК : 63
MeSH-головна: ХЛЕБ -- BREAD
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613/614/М 28
Автор(и) : Мармузова Л. В.
Назва : Основы микробиологии, санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий : учеб. пособие для средних ПТУ
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :143 с
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий :
УДК : 613/614
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ МИКРОБИОЛОГИЯ -- FOOD MICROBIOLOGY
МИКРОБИОЛОГИЯ ПРОМЫШЛЕННАЯ -- INDUSTRIAL MICROBIOLOGY
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION
ХЛЕБ -- BREAD
МУКА -- FLOUR
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)