Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Рідкісні видання (42)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 286
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Ященко О. В. Гігієнічна оцінка харчової та біологічної цінності грибів, культивованих на поживних середовищах з додаванням наноцитратів біометалів/О. В. Ященко. - 2013
2.

Эйхлер В. Яды в нашей пище/В. Эйхлер ; пер. с нем.: Г. И. Лойдиной, В. А. Турчаниновой ; под ред. Б. Р. Стригановой. - 1985
3.

Эвенштейн З. М. Популярная диетология/З. М. Эвенштейн. - 1989
4.

Эвенштейн З. М. Здоровье и питание/З. М. Эвенштейн. - 1987
5.

Щупак Н. Б. Харчування хворої людини/Н. Б. Щупак, Г. А. Дунаєвський. - 1973
6.

Щупак Н. Б. Харчування і здоров’я людини/Н. Б. Щупак, Г. А. Дунаєвський. - 1977
7.

Штенберг А. И. Руководство к практическим занятиям по гигиене питания/А. И. Штенберг, Ю. И. Плотникова, К. В. Мухорина. - 1961
8.

Штенберг А. И. Руководство к практическим занятиям по гигиене питания/А. И. Штенберг, Ю. И. Окорокова, К. В. Мухорина. - 1976
9.

Штенберг А. И. Расчетные таблицы химического состава и питательной ценности пищевых продуктов/А. И. Штенберг, Г. М. Геллер, Е. Ф. Кацпржак ; ред.: Т. Е. Болдырев, О. П. Молчанова. - 1954
10.

Шмаль Д. Д. Санитарный минимум для работников общественного питания и торговли пищевым продуктам (в вопросах и ответах)/Д. Д. Шмаль. - 1965
11.

Шмаль Д. Д. Санитарный минимум для работников общественного питания и торговли пищевым продуктам (в вопросах и ответах)/Д. Д. Шмаль. - 1966
12.

Шмаль Д. Д. Санитарный минимум для работников общественного питания и торговли пищевым продуктам (в вопросах и ответах)/Д. Д. Шмаль. - 1960
13.

Шмаль Д. Д. Санитарный минимум для работников общественного питания и торговли пищевым продуктам (в вопросах и ответах)/Д. Д. Шмаль. - 1957
14.

Шмаль Д. Д. Санітарний мінімум для працівників громадського харчування і торгівлі харчовими продуктами/Д. Д. Шмаль. - 1972
15.

Шевченко М. Г. Практическое пособие для санитарных врачей по гигиене питания/М. Г. Шевченко, С. М. Стремлина, Ф. М. Мирочник. - 1974
16.

Шевченко М. Г. Гигиенические требования к полимерным материалам, применяемым в пищевой промышленности/М. Г. Шевченко, С. В. Генель, В. Д. Феофанов. - 1972
17.

Шарыгина А. Н. Санитарная техника в общественном питании/А. Н. Шарыгина, И. Ю. Гриднева. - 1985
18.

Четвериков В. С. Основы рационального питания населения СССР/В. С. Четвериков. - 1958
19.

Черникова Л. В. Гигиена и санитария в предприятиях общественного питания/Л. В. Черникова. - 1956
20.

Циганенко О. І. Нітрати в харчових продуктах/О. І. Циганенко. - 1990
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)