Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Рідкісні видання (42)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 286
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Єльцова Л. Б. Наукове обгрунтування шляхів корекції дефіциту основних есенціальних нутрієнтів у харчуванні студентської молоді/Л. Б. Єльцова. - 2021
2.

Залесский В. Н. Детоксикационное питание : молекулярные основы редокс-зависимой регуляции функционального состояния мезенхимальных и раковых стволовых клеток ингредиентами пищи/В. Н. Залесский, Н. В. Великая, С. Т. Омельчук. - 2021
3.

Галан І. О. Нутриціологічна корекція білкового обміну як спосіб вторинної профілактики у хворих на туберкульоз легень/І. О. Галан. - 2021
4.

Нутрициология/Л. З. Тель [и др.]. - 2018
5.

Ільїна С. І. Здоров’я на вашому столі/С. І. Ільїна. - 2018
6.

Зубар Н. М. Фізіологія харчування/Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова. - 2018
7.

Нутрициология/Л. З. Тель [и др.]. - 2018
8.

Гаркуша Наукове обґрунтування заходів профілактики ускладнень метаболічного синдрому шляхом використання у раціоні харчування шротів/С. Л. Гаркуша. - 2016
9.

Хоменко І. М. Гігієнічне обґрунтування організації харчування в системі протирадіаційного захисту населення при великомасштабних радіаційних аваріях/І. М. Хоменко. - 2015
10.

Харченко О. О. Гігієнічна оцінка цитратів біометалів, отриманих за допомогою аквананотехнолопї/О. О. Харченко. - 2015
11.

Москальчук Л. В. Гігієнічна оцінка забезпеченості дорослого населення України фолієвою кислотою та розробка заходів з профілактики фолієводефіцитних станів/Л. В. Москальчук. - 2015
12.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Food Additives/WHO (World Health Organization). - 2014
13.

WHO (World Health Organization). Evaluation of certain food additives and contaminants/WHO (World Health Organization). - 2013
14.

Ященко О. В. Гігієнічна оцінка харчової та біологічної цінності грибів, культивованих на поживних середовищах з додаванням наноцитратів біометалів/О. В. Ященко. - 2013
15.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food /WHO (World Health Organization). - 2012
16.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Food Additives/WHO (World Health Organization). - 2012
17.

Власенко В. В. Фізіологія та гігієна харчування/В. В. Власенко, І. Г. Власенко ; рец.: М. Ю. Макарчук, Г. К. Палій. - 2012
18.

WHO (World Health Organization). Evaluation of certain contaminants in food/WHO (World Health Organization). - 2011
19.

WHO (World Health Organization). Evaluation of certain food additives and contaminants/WHO (World Health Organization). - 2011
20.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food /WHO (World Health Organization). - 2009
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)