Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Рідкісні видання (42)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 286
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Д’Адамо П. 4 группы крови - 4 пути к здоровью/П. Д’Адамо, К. Уитни. - 2001
2.

Villiers A. Aliments Sucrés/A. Villiers, E. Collin, M. Fayolle. - 1909
3.

WHO (World Health Organization). Evaluation of certain contaminants in food/WHO (World Health Organization). - 2011
4.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Food Additives/WHO (World Health Organization). - 2009
5.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Food Additives/WHO (World Health Organization). - 2009
6.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Food Additives/WHO (World Health Organization). - 2012
7.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Food Additives/WHO (World Health Organization). - 2014
8.

WHO (World Health Organization). Evaluation of certain food additives and contaminants/WHO (World Health Organization). - 2013
9.

WHO (World Health Organization). Evaluation of certain food additives and contaminants/WHO (World Health Organization). - 2011
10.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food /WHO (World Health Organization). - 2009
11.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food /WHO (World Health Organization). - 2012
12.

Feeding from Toddlers to Adolescence. - 1996
13.

Burton Human Nutrition/Benjamin T. Burton. - 1988
14.

Dykstra Infection Control for Lodging and Food Service Establishments/John Jefferson Dykstra. - 1990
15.

Long Term Consequences of Early Feeding. - 1995
16.

Modern Nutrition in Health and Disease. Vol. 2
17.

Modern Nutrition in Health and Disease. Vol. 1
18.

Mycotoxins in Dairy Products/ed. Hans P. Van Egmond. - 1989
19.

Hiltz Nutrition/Mary Hiltz. - 1955
20.

Wenck Nutrition/Dorothy Wenck, Martin Baren, Sat Paul Dewan. - 1983
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)