Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Книги- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Рідкісні видання (42)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=613.2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 286
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Balch Prescription for Dietary Wellness/Phyllis A. Balch ; ed. Cheryl Keene. - 1992
2.

Burton Human Nutrition/Benjamin T. Burton. - 1988
3.

Christian Nutrition for Living/Janet L. Christian. - 1985
4.

Dykstra Infection Control for Lodging and Food Service Establishments/John Jefferson Dykstra. - 1990
5.

Feeding from Toddlers to Adolescence. - 1996
6.

Fletcher The A.B.-Z. of our own Nutrition/Horace Fletcher. - 1907
7.

Hiltz Nutrition/Mary Hiltz. - 1955
8.

Long Term Consequences of Early Feeding. - 1995
9.

Modern Nutrition in Health and Disease. Vol. 1
10.

Modern Nutrition in Health and Disease. Vol. 2
11.

Mycotoxins in Dairy Products/ed. Hans P. Van Egmond. - 1989
12.

Villiers A. Aliments Sucrés/A. Villiers, E. Collin, M. Fayolle. - 1909
13.

Wenck Nutrition/Dorothy Wenck, Martin Baren, Sat Paul Dewan. - 1983
14.

WHO (World Health Organization). Evaluation of certain contaminants in food/WHO (World Health Organization). - 2011
15.

WHO (World Health Organization). Evaluation of certain food additives and contaminants/WHO (World Health Organization). - 2011
16.

WHO (World Health Organization). Evaluation of certain food additives and contaminants/WHO (World Health Organization). - 2013
17.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Food Additives/WHO (World Health Organization). - 2014
18.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Food Additives/WHO (World Health Organization). - 2012
19.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Food Additives/WHO (World Health Organization). - 2009
20.

WHO (World Health Organization). Evaluation of Certain Food Additives/WHO (World Health Organization). - 2009
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)